2777
2789

من چند روز پیش نیم  سکه خریدم احتمالا هم فردا یکی دیگه بخرم ی مقدار  دیگه هم میمونه نمیدونم چی بخرم باهاش

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیست تومن دارم🤔🤭🤭..روم نمیشه..تو با یک و نیم🤭🤭😂😂😂😂😂😂😂😂

همون دیگه

طلاهامو چن ماه پیش دادم زمین خریدم الان دارم از حقوقم خورد خورد باز جمع میکنم خخخخ 

تو وضعت خوبه باز

همون دیگه طلاهامو چن ماه پیش دادم زمین خریدم الان دارم از حقوقم خورد خورد باز جمع میکنم خخخخ  ...

چه عالی چقدزمین خریدی متراژومبلغ ؟رشدهم داشته.

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی
همون دیگه طلاهامو چن ماه پیش دادم زمین خریدم الان دارم از حقوقم خورد خورد باز جمع میکنم خخخخ  ...

ب  سلامتی مبارکه ببخشید میشه بگی کجا خریدی و  متراژ و  قیمتش هم بگی البته اگه اشکال نداره 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

یعنی از جای مطمعن خبر داری؟ آخه میگن اگه بورس بیاد پایین طلا هم میاد پایین

طلابه قیمت جهانی بستگی داره

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی
یعنی از جای مطمعن خبر داری؟ آخه میگن اگه بورس بیاد پایین طلا هم میاد پایین

تو ایران نیمحاد از جایی خبر داشته بتشی ت دیدی چیزی ارزون بشه؟ پارسال رفتم سکه بخرم طلافروش احمق گف نخر نمیبینی دارخ ارزون میشه سکه 2 تومن بود نحریدم شد 7 تومن اصلا هم نیومد پایین. عزبزم فوقش بیاد بشه 650 ک عمرا بمونه. 5 ماه پیش 380 بود الان شده 740 خودت مییدونی یکم فک کنی ب نتیجه کیرسی