2821
2789
خوشبحالشون معلوم نیست ایرانیا نژاد کین دقت کردی اکثرایرانیا دماغشون داغونه یه نمونش خودمن 

ایرانیا خودشون نژاد آریایی اصیل هستن  ک مابقی بخاطر عرب نشینا ک ب ایران اومدن.

من یه قسمتی از استان بوشهر میشناسم ک اون منطقه یه گروهی  هستن ک کاملا بور هستن چون زمانی ک انگلیسا اونجا بودن با بوشهریا ازدواج کردن الان بچه هاشون مث مانکنای آمریکایی هستن خیلی محشرن

*خودمو دوس دارم/چون خدا دوسم دارم*😍🌹
ایرانیا خودشون نژاد آریایی اصیل هستن  ک مابقی بخاطر عرب نشینا ک ب ایران اومدن. من یه قسمتی از ...

انگلیسی ها نژاد زیبایی ندارن و برای اینکه نژادصون یکم تغیر کنه از قدیم پادشاهاشو از سرزمسن های دیگه همسر انتخاب میکردن میتونی تحقیق کنی . مدل هاصونو نگاه نکن اینارو از کودکی تغذیه و ورزش و کلی برنامه ها براشون دارن ک اینطور میشن

امید زندگیم دوقلوهام😍 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایرانیا خودشون نژاد آریایی اصیل هستن  ک مابقی بخاطر عرب نشینا ک ب ایران اومدن. من یه قسمتی از ...

صورت خودمو توصیف میکنم 

ابروهای پرشت پیوندی 

چشم ومژه متوسط 

دماغم مثل یکتا ناصره 

اصلاااااااصورتم زاویه نداره 

خال هم دوسه تا دارم 

کلا از دماغم وزاویه صورتم‌متنفرم 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
انگلیسی ها نژاد زیبایی ندارن و برای اینکه نژادصون یکم تغیر کنه از قدیم پادشاهاشو از سرزمسن های دیگه ...

کار بسیارپسندیده ای کردن 

پادشاهای اونا دتبال داف بودن 

یکی مثل شاه های دوره قاجار ما دنبال بلقیس خانم بودن 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

جدی  میگی بور هستن؟چه جالب

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون.