2821
2789
🤣🤣الان همه یه عده میان میگن ماهمقد وهم هیکل نیکول کیدمنیم 

کاش بگن اندازه اونیم یچی بالاتر میگن✋😐😂

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در مورد زندگی شخصیش اطلاعی دارید؟ 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

در مورد زندگی شخصیش اطلاعی دارید؟ 

قبلن همسر تام کروز بوده الان یه موزیکدانه همسرش و استرالباییه و خیلی عاشق همسرو بچه هاشه کمتر کارمیکنه تاباخانواده باشه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
قبلن همسر تام کروز بوده الان یه موزیکدانه همسرش و استرالباییه و خیلی عاشق همسرو بچه هاشه کمتر کارمیک ...

آره اینارومیدونم ولی یه جوری پرسیدی از زندگی شخصیش چیزی نیدونی گفتم الان شیشه ایه

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
قبلن همسر تام کروز بوده الان یه موزیکدانه همسرش و استرالباییه و خیلی عاشق همسرو بچه هاشه کمتر کارمیک ...

آهان میدونستم از تام کروز جدا شده ولی ازدواج مجددش رو نمیدونستم 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

چون از نژاد انگلیس هستن

خوشبحالشون معلوم نیست ایرانیا نژاد کین دقت کردی اکثرایرانیا دماغشون داغونه یه نمونش خودمن 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز