2777
2789
عنوان

شیرخشک کمکی چه مارکی بدم به بچم

2341 بازدید | 12 پست

پسرم سه ماهشه شیرخشک کمکی تا الان اپتامیل میدادم زیاد جالب نبود چه مارکی بخرم که وزن گیریش خوب باشه ؟؟روزی چند وعده بدم که سینه خودمم بگیره نمیخوام شیر خشکی بشه

من خودم گیگوز میدم .اونم فقط شبها. که سیربشه بخوابه

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام چرا میخوای شیر خشک بدی مگه سی‌نت پر نمیشه؟ 

احساس میکنم سیر نمیشه اخه همیشه سینهوهام شله ...اول سینه خوب میخوره رگم میکنه بعدش دیگه باید چندبار میک بزنه تا یه قلپ قورت بده 

احساس میکنم سیر نمیشه اخه همیشه سینهوهام شله ...اول سینه خوب میخوره رگم میکنه بعدش دیگه باید چندبار ...

باز ببین اگه واقعا کمه شیرت شیر خشک بده چون هرچی کمتر سینتو مک بزنه شیرتم کمتر میشه و این ممکنه به جایی برسه که دیگه روزی یه وعده شه

باز ببین اگه واقعا کمه شیرت شیر خشک بده چون هرچی کمتر سینتو مک بزنه شیرتم کمتر میشه و این ممکنه به ج ...

فقط صب وشب میدم درطول روز یسره سینه خودم دهنشه ...فقط نمیدونم وقتی خودش سینمو ول میکنه واقعا سیر شده یا نه چون مدام دستاشو میخوره

از غذاهایی که شیر رو زیاد میکنه استفاده کن. قطره شیر افزا هم خوبه. به نظر من واسه شیر خشک از دکترش م ...

همه کار کردم قطره شیرافزا...سوپ جو..اب هویچ ...شیر پاکتی روزی یکی میخورم ولی خب همینی که هست زیاد نمیشه یا سینم سفت بشه که بفهمم پرشیره

میترسم به حالش نیوفته به نظرت نان چطوره؟اکثرا این مارک میدن 

والا داروخانه گفت این خوبه که خداروشکر پسرم دوست داره و خوشش اومد

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲
2790
2778
2791
2779
2792