2777
2789

من تنبلی داشتم اما با وزن کم کردن باردار نشدم

بلکه با آرامش تونستم باردار بشم

دقیقا همون ماهی که بخاطر مسائلی شاد بودم و به بچه فکر نمیکردم

این اتفاق افتاد

البته ورزش و تغذیه خوب برای این مسئله خیلی مهمه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من چاق بودم فولیکول نداشتم با داروهای قوی 

از وقتی لاغر کردم بدون دارو فولیکول دارم 

البته هنوز عالی نشدم

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

من تنبلی دارم..لاغرم... باردار نشدم... فک کنم بدتر شدم😞😭🥺

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
من تنبلی داشتم اما با وزن کم کردن باردار نشدم بلکه با آرامش تونستم باردار بشم دقیقا همون ماهی که ب ...

چه ورزشی

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
چه ورزشی

دراز نشست و پیاده روی

ورزشی ک شکم و پهلو رو لاغر کنه

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
وزنت ن چقدر بود؟ چقدر شدین...؟ من 83 هستم قدم هم 160 تازگی ها تنبلی گرفتم یعنی لاغر بشم خوب میشم؟&nb ...

من اونموقع ها وزنم شصت ودوبودقدمم ۱۵۳ی نه کیلویی لاغرکردم وبعدرفتم تحت نظردکترمتفورمین ولتزوزول وی امپول برای فک کنم تنبلی بودنمیدونم والبته ی ماه هم قرص جلوگیری اول دادبعدایناروداداستفاده کردموباردارشدم

خیلی جاهابدردخیلیاخوردیم٬ولی حیف بیشتردرداروازهمون خیلیاخوردیم  

من وزنم کمه کمه لاغر لاغرم بازم تنبلی دارم

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم

من تنبلی دارم یه مدت وزنم اومد پایین به خاطر ناراحتی معده ۱۸ کیلو کم کردم بعد رفتم برا آی وی اف دکتر آزمایشام رو دید میگفت تو که مشکلی نداری همه چیت خوبه ولی خب بچه دار نشدم هنوز البته من شوهرمم مشکل داره

این نیز بگذرد...