2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 39 پست
کارشناس توی تلویزیون اینوگفت؟

🔴 وقوع یک زوج زلزله، می‌تواند نشانه زلزله شدیدتری باشد

مهدی زارع، استاد پژوهشگاه زلزله‌شناسی:

خیلی وقت‌ها دو زلزله با بزرگای بالای ۴ یا یک زوج زلزله با هم رخ می‌دهند و بعد یک زلزله شدیدتری می‌آید، مثال این موضوع در نپال رخ داده است.

البته ممکن است این آخرین اتفاق رخ داده مربوط به زلزله ۵.۱ باشد و بعد هم هیچ اتفاقی رخ ندهد.

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
چه ربطی داره خدایی  خرافات تا مغز استخون ما نفوذ کرده  ایران رو کمربند زلزله هست  ...

دارم مثال میزنم باهوش جان وقتی این همه بلا سر کشور میاد تو ذهن آدم این چیزا میاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بخير كنه فردا پنج شنبس

كلا زلزله علاقه زيادى به پنج شنبه ها داره😓

من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
دارم مثال میزنم باهوش جان وقتی این همه بلا سر کشور میاد تو ذهن آدم این چیزا میاد 

اعتقاداتمون ازبین رفته گلم .

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
خدا بخير كنه فردا پنج شنبس كلا زلزله علاقه زيادى به پنج شنبه ها داره😓

یاخدا

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
میخواستم اینو بگم خدا قهرش گرفته یا دیده خیلی گناه زیاد شده اما گفتم الان اینجا جنگجال به پا میشه&nb ...

اره گلم قدیما اینهمه جنجال نبود .توی روستای پدربزرگم سی سال پیش یه دختره باپسره رابطه داشته پدرش میفهمه میکشتش .الانم پدره زنده است منم دیدمش..تموم شدرفت الان دیگ رومینا روول نمیکنن .میرن مربضی یه مرد وبه اصطلاح پد ررو به دین و فمینیست وفلان میکشونن

اره گلم قدیما اینهمه جنجال نبود .توی روستای پدربزرگم سی سال پیش یه دختره باپسره رابطه داشته پدرش میف ...

کاره اون دختر و قبول ندارم چون وقتی اون پسر و دیدم اصلا ارزش نداشته برا همچین پسری همچین کاری کرده ولی در کل سن اون دختر کم بود و میتونستی یه حوس یا ادا به عاشقی باشه تو ذهنش خودشو عاشق دونسته پیش هر مشاوری بری اینو میگه

کاره اون دختر و قبول ندارم چون وقتی اون پسر و دیدم اصلا ارزش نداشته برا همچین پسری همچین کاری کرده و ...

اره قبول دارم اما مردم‌ول کن نبستن 

اره گلم قدیما اینهمه جنجال نبود .توی روستای پدربزرگم سی سال پیش یه دختره باپسره رابطه داشته پدرش میف ...

در کل خیلی اشتباهه که یه دختر همچین کاری کرده من خودم پدر و مادرم و حالا هر اخلاقی داشته باشم با هیچی عوض نمیکنم چون بالاخره مادر و پدرم هستن 

اره تو اینستا پره پره داشتم امروز به مادرم میگفتم چقدرم کشش میدن حالا این رومینارو