2789
عنوان

خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 33 پست
من بیشتر از اون خجالت می کشم با هیچ پسری هم قبلش رابطه نداشتم که تجربه داشه باشم

وقتی ازت بخواد بری دکتر با خنده بهش بگو هر ماه قراره منو بیخودی بکشونی دکتر، این چیزا طبیعیه بعدش خودش میفهمه قضیه از چه قراره

توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘                                                                     تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه                                              خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز                    عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ...‌.😥😥😥😔😔😔
وقتی ازت بخواد بری دکتر با خنده بهش بگو هر ماه قراره منو بیخودی بکشونی دکتر، این چیزا طبیعیه بعدش خو ...

مرسی عزیزم 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ایشون داره مراعات شمارو میکنه  نمیدونم شما مراعات چی رو میکنی

مراعات نمی کنم فقط می ترسم یه عمر ما ها رو ترسوندن دیگه آخرش میشه این 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
وای گفتی نوار یاد یه خاطره ازش افتادم که مامانش برام تعریف کرده گفت زمانی که این مجرد بوده یه بار دخ ...

آخی بنده خدا چقدرررر چشم و گوش بسته بوده 😂😂

جالب بود عزیزم

انشالله که خوشبخت شی عروس خانوووم گل

از روزهای اول زندگیت بهترین استفاده رو ببر که بعد انشالله بچه میاد دیگه خیلی وقت نمیکنی با شوهرت تنها باشی💑

💜هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 💜 بزرگ ترین آرزوم انسان بودنه 🦋