کلا ازش خجالت می کشم روز چهارمی هست که اومدیم خونه خودمون شب اول هم خیلی ترسیده بودم اونم دید گفت هر ...
پیامک بده
توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘 تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ....😥😥😥😔😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما دیگه خیلی ماخوذ به خیا هستی باید ثمیمیتتون رو بیشتر کنید فضای بینتون نذارید خیلی رسمی پیش بره
منم اولش همینطور بودم البته الانم تغییر چندانی نکردم ولی حال الانم تنها به حیا ربطی نداره بیشتر دوست دارم همیشه منو مرتب و سرحال ببینه
توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘 تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ....😥😥😥😔😔😔
منم روم نمیشد راحت ترین راهش اینه ازش بخوای دوبسته نوار ار داروخونه بخره بگو موعدمه پد نیاز د ...
وای گفتی نوار یاد یه خاطره ازش افتادم که مامانش برام تعریف کرده گفت زمانی که این مجرد بوده یه بار دختر یک ساله همسایه رو مامانش میاره خونه اینا میده به مادرشوهرم نگهش داره بعد پوشک نمیاره مادرشوهرم به شوهرم میگه برو از داروخونه پمپرز بخر براش میره به متصدی داروخونه میگه یه بسته پمپرز بدین اونم میگه پمپرز چی چه سایزی ؟ اینم فکر میکنه میبینه بچه دختر بوده میگه پمپرز دخترونه 😅 اونم بهش نوار بهداشتی میده اینم نگاهش نمیکنه میاره با پلاستیکش میده به مامانش مامانش میگه از خجالت آب شدم دیگه به روش نیاوردم چون فهمیدم نفهمیده اینقدر چشم و گوش بسته بوده
دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
کلا ازش خجالت می کشم روز چهارمی هست که اومدیم خونه خودمون شب اول هم خیلی ترسیده بودم اونم دید گفت هر ...
منو یاد خودم انداختی البته ما یخمون تو نامزدی باز شد اولین باری هم که فهمید پریودم اصلا دلم میخواست چشمم بهش نخوره از بس خجالت میکشیدم، اتفاقا قبل شوهرم دوست مذکر داشتم ولی نمیدونم چرا از اینی که شوهرم بود بیشتر خجالت میکشیدم تا اون دوستم
هنوزم بعد ۳ سال به سختی میگم که پریودم
خیلی سخته آخه ما زمانی که پریود میشدیم یاد گرفتیم که کسی نفهمه حتی بابام هم نمیفهمید در صورتی که دوس ...
آره عزیزم منم مثل شما، من حتی از خواهر و مادرم هم مخفی میکردم ولی بعد ۲۰ سالگیم دیگه هر بار با درد شدید همراه میشد دیگه مجبور شدم بخاطر دکتر رفتن به اونا بگم
اینطوری تربیتمون دادن که بعد ازدواج به مشکل برمیخوریم دا