2777
2789
عنوان

چسبندگی بعد ختنه

772 بازدید | 29 پست

سلام من پسرم ۱۵ ماهشه وقتی ختنه کردنمش تو ۴۰ روزگی چند وقت بعد فهمیدم که چسبندگی داده پیش یه دکتر طی چند سری چسبندگی شو باز کرد ولی الان آلت پسرم میره تو و با دست باید در بیارمش و دکترش میگه که خوب میشه ولی هنوز بیرون نیومده نمیدونم حالا  باید چکار کنم صبر کنم یا دوباره ببرم دکتر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک میکنم طبیعی باشه اخه مال پسر منم عین دکمه میره تو با دست فشار میدم درمیاد ولی چسبندگی نذاشتم پیدا کنه ویتامین  اد میزدم

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

امروز یکی دیگه هم همین تاپیک رو زد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

جللالخالق تاپیک واسه دول ؟؟🤣نترس درست میشه صبح عکسشوگذاشته بودی دیگه؟

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

فک میکنم طبیعی باشه اخه مال پسر منم عین دکمه میره تو با دست فشار میدم درمیاد ولی چسبندگی نذاشتم پیدا ...

آخه در حالت عادی آلتش معلوم نیس البته پسرم یه کم تپله