2777
2789
عنوان

طب کار

1267 بازدید | 11 پست

یکی از دوستانم یه بیماری داره میخواد بره دکتر از پزشک بپرسه به این دلیل رد میشه داخل معاینات پزشکی یا نه ؟ حالا سوال اینه که پیش پزشک طب کار باید بره ؟ 

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجا میخواد کار کنه و مشکلش چیه؟ اره باید از پزشک متخصص طب کار بپرسه، اونا با توجه به نوع کار نظر مید ...

اموزش و پرورش 

نمیخواد دکتر بهش کار پیشنهاد بده  فقط میخواد ببینه این مشکلش مانع از استخدام در معاینات پزشکی هست یا نه ؟

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 
زنگ بزنه شاید جواب دادن. اگه جواب ندادن حضوری بره.  

اخه شهر ما پزشک طب کار نداره متاسفانه 

باید انلاین ویزیت بگیره پرسید اگه همین پزشک میدونن این  سوالات رو ویزیت همینو بگیره الکی پول نده و اخر دکتر هم بگه در حیطه من نیست

اخه شهر ما پزشک طب کار نداره متاسفانه  باید انلاین ویزیت بگیره پرسید اگه همین پزشک میدونن این& ...

عزیزم همه مشاغل برای اینکه بیمه دریافت کنند باید معاینات بدو استخدام رو زیر نظر یک پزشک متخصص طب کار انجام بدن و دکتر تایید میکنن ایشون واسه کاری که در نظر گرفته شده مناسب هست یا نه.  حالا ایشون میتونه زنگ بزنه حتی یه شهر دیگه و بپرسه . بعید میدونم ویزیت بگیرن. حتی کارشناسای اونجا هم ممکنه بتونن جواب بدن.

عزیزم همه مشاغل برای اینکه بیمه دریافت کنند باید معاینات بدو استخدام رو زیر نظر یک پزشک متخصص طب کار ...

ممنون عزیزم

عزیزم با مرکز طب کار میرداماد تماس بگیر راهنماییت میکنن.ادرسشو برات میزارم  https://mirdamadt ...

ممنون عزیزم رفتم دکتر گفت مشکلی نیست