2777
2789
عنوان

دردل

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو انجام بده ان شاءالله قران برات معجزه کنه https://www.ninisite.com/discussion/topic/4885/کسانی-که-ایه-31سوره-رعد-روبه-کمرشون-بستن-ومامان-شدن

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
همه روشها رو رفتم،گفتن لاپاراسکوپي کن،دوباره ivf فقط ۲۰تومن هزینه لاپا.... هستش کلی هزینه با درد و ...

خدا بگم چیکارت نکنه  زن

۲۰ تومن هزینه لاپا😂😂😂😂

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
من سقط کردم به هیچکس نگفته بودم حاملم میخواستم وقتی جنسیتش مشخص شد به بقیه بگم

من ۵ ماه بود ازدواج کردم حامله شدم سقط شد

بعد ا اون دوسال نشدم

همه فکر میکردن نمیتونم🤦‍♀️کلی شماتت کشیدم

ولی بعدش دوتا پشت هم حامله شدم

خدایا! روحم را برای حفظ وجود پاک فرزندانم رشد بده.

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
من ۵ ماه بود ازدواج کردم حامله شدم سقط شد بعد ا اون دوسال نشدم همه فکر میکردن نمیتونم🤦‍♀️کلی شمات ...

به سلامتی خدا حافظشون باشه

منم موخوام

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻

سر این چیزا نباید دل شکست چون دست خود ادم نیست

مادر شوهرم بعد از سقطگ گفت فهمیدم رفتی دکتر بچت مریض بود انداختی فکر کنید جنین ۷ هفته🤦‍♀️من نفرین نکردم ولی دخترش که زایمان کرد بچش با مشکل مغزی به دنیا اومد درحالی که همه ی غربال هاش اوکی بود

خدایا! روحم را برای حفظ وجود پاک فرزندانم رشد بده.