2777
2789
عنوان

کیک پزا

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 21 پست
مرسی عزیزم از راهنماییت ممنونم ،😃🌹🌹🌹🌹

ببین اول مطمعن شو ببین بکینک پودرت سالمه یان واگ خراب باشه کیکت پف نمیکنه و بینش خمیری میشه.  تو یک دوم فنجون آب جوش بریز بعد یک دوم قاشق چای خوری بکینک مودر بریز توش اگ دیدی واکنش نشون دادو سریع حباب کرد سالمه اگ ن خرابه بنداز دور

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
مرسی عزیزم از راهنماییت ممنونم ،😃🌹🌹🌹🌹

اگ میخوای تا نکات خامه کشیم بگم بهت.من با کلی تمرینو کیک خراب کردن استاد شدم😂

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگ میخوای تا نکات خامه کشیم بگم بهت.من با کلی تمرینو کیک خراب کردن استاد شدم😂

خامه رو ب من بگو 

میخوام خامه قنادی اماده بگیرم

یجا گفته از شب قبل بذارین یخچال اب بشه بعد بزنید

یجا گفته از فریزر درارین یخورده گذشت بزنین

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

برای خامه کشی

ا خواستی بین کیکتو از عرض مثل بیرونیا برش بزنی بینش خامه و..بزاری .اول خوب تقصیم بندی دقیق کن بعد با نخ کلفت  برش بزن خییلی راحته بعد بزارشون سرد شن .برا خامه کشی کیکت باید سرد سرد باشه اگ یا اگ عجله داشتی کیکت وقتی خنک شد بزارش تو فریزر یساعت یا نیم ساعت

برای خانه اگه فریزریه

دوساعت قبل از فریزر در بیار تو یخچال بزار حالتش مثل بستنی شه بعد اول با دور کند همزن یکی دو دقیقه بزن و بعد با دور تند به حدی بزن که اگ با چاقو خراش رو خامه بزنی شکافش بسته نشه. اگ زیاد بزنی خامت میشه کره یا برعکس اگه کم بزنی آب میشه رو کیکت. داشتی هم میزدی حتما مدام با چاقو خط بنداز  اگ شکافش زود بسته شه  باز هم بزن

برای اضافه کردن رنگ بعد فرم گرفتن خامه ی مقدار رنگ اضافه کن با همزن دستی یذره در حد قاطی شدن هم  بزن

خامتو بعتره دوبار ۱۰ دقیقه بزاری دو یخچال بعد بری خامه کشی کنی.  زمان فرم دهیه خامه یا خامه کشی  محیط خونت باید خنک باشه اگ نبود حتنا از ظرف روحی استفاده کن بعد زیرش یخ بزار

خامه رو ب من بگو  میخوام خامه قنادی اماده بگیرم یجا گفته از شب قبل بذارین یخچال اب بشه بعد بز ...

والا از قنادی نمیدونم اون ک  نوشته از فریزر  نوشته  خامه های فریزری فرم نگرفتن ک فروشگاها دارن منم ازینا میگیرم همیشه

والا از قنادی نمیدونم اون ک  نوشته از فریزر  نوشته  خامه های فریزری فرم نگرفتن ...

منظورم خامه قنادی بسته بندی ک فروشگاه دارن میخوام بگیرم

حالا باید یخ داشته باشه یا اب بشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
منظورم خامه قنادی بسته بندی ک فروشگاه دارن میخوام بگیرم حالا باید یخ داشته باشه یا اب بشه

عزیزم نوشتم بالاتر.بخونشون.  فریزری گرفتی یساعت یا ادوساعت از فریزر درش بیار بزار تو یخچال طوری ک نرم شه بشه با همزن زد

2790
2778
2791
2779
2792