ای که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد حیف است که توباشیو مراغم ببرد...خدای من چه دارد انکه توراندارد و چه ندارد انکه تورادارد..🤗بیخیال 🤪دنیادورزه باچیزایی که داری خوش باش 🤩به خدا تکیه کنو 😇باشادی زندگی کن 😍پاک زندگی کن ☺️هیچی ارزش اینو نداره خداتو ناراحت کنی⭕️😚هدفت رضایت خداباشه و بس💪 همین خودش ته خوشبختیهههه🤩🥰😍🥳🥳🙋♀️♥️♥️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
باید منتظر باشی عمه ی من بیچاره ۱.۵ ماه پریود نشد😞😞یا اگه نمی خوایی باید پروژزستون بزنی تا بیاد منم قبلا مثل تو بودم تنبلی داشتم ۹تا۱۲ روز عقب می انداختم یا آمپول می زدم یا هم منتظر می موندم از زمانی که وزن کم کردم گرچه نامنظمه ولی عقب نمی اندازم