2777
2789
عنوان

پوست

51 بازدید | 5 پست

مرطوب کننده و ابرسان چی استفاده میکنید؟ اثر بخشی، قیمت و  از کجا خریدین؟

و اینکه ایا بافت نرمی مثل پوست بچه روی پوستتون ایجاد میکنه؟؟؟

دیگه هر چی عشقتون میکشه بگید

من دیروز ی آبرسان خریدم مارک فارابن نمیدونم کسی استفاده کرده یا نه 45 خریدم 

تسلیم نمیشم ببینم این روزگار چه غلطی میخواد بکنه 😉 ((پرسیدم از خدا دلیل خلق من چیه؟؟ندا اومد آخه تو محشری 😍 از همه سری 👑 تو یه افسونگری 😁❤  هیچی دیگه منم قانع شدم :))
من دیروز ی آبرسان خریدم مارک فارابن نمیدونم کسی استفاده کرده یا نه 45 خریدم 

اگه نتیجه مثبت گرفتی یجوری بهمون خبر بده. اخه کنترل رطوبت پوست خیلی ب شادابی و جلوگیری از چروک و این چیزا کمک میکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همین ترکیبشو گرفتی؟

نه عزیزم شبه همینه ولی مناسب پوست های معمولی تا خشک 

حاوی روغن جوانه گندم 

تسلیم نمیشم ببینم این روزگار چه غلطی میخواد بکنه 😉 ((پرسیدم از خدا دلیل خلق من چیه؟؟ندا اومد آخه تو محشری 😍 از همه سری 👑 تو یه افسونگری 😁❤  هیچی دیگه منم قانع شدم :))

درما رِی اثربخشی ترکیبات آرایشی را از طریق جذب عمیق و بهبود حالت ارتجاعی پوست بهینه کرده و بهترین راه حل برای شماست.

دستگاه میکرودرمابراسیون الترواسونیک درما ری برای مصارف حرفه ای سالنی و خانگی است. ریزجباب های فواره ای، انرژی التراسونیک و خواص الکتریکی یونها کمک می کنند که سه عملکرد در یک درمان زیبایی حرفه ای ارائه شود. همچنین دستگاه های تولید نور قرمز و نور آبی برای بهبود و مراقبت از پوست اضافه شده‌اند.

اطلاعات بیشتر در سایت رابوطب

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز