2777
2789
عنوان

پس از تجاوز

520 بازدید | 19 پست

سلام میدونم تاپیک شبیه این زیاد بوده...ولی چون شاید قوانین عوض شده باشه بازم میپرسم..

بعد از تجاوز،قربانی چطوری باید از نظر قانونی مسئله رو دنبال کنه؟

اگر شماره یا پیج یا هرلینکی به افراد متخصص تو این حوزه دارین بدین لطفا

Ice cream always heals a broken heart🍦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدام گفته شده ، همون روز باید به مزشک قانونی مراجعخ بشه ، حتی استحمام هم نباید صورت بگیره

از نمونه های به جا مونده میشه ثابت کرد

ولی اگه زمان بگذره ، اثباتش سخته

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 

طی این مراحل خانواده ی قربانی رو در جریان قرار میدن یا خودش تنهایی میتونه این مراحلو طی کنه؟

جریان اینکه میگن باید۴ نفر شهادت بدن حقیقت داره؟؟؟؟

Ice cream always heals a broken heart🍦
طی این مراحل خانواده ی قربانی رو در جریان قرار میدن یا خودش تنهایی میتونه این مراحلو طی کنه؟ جریان ...

اگه اثارش رو بدنت باشه ک شاهد نمیخاد ب سن قانونی رسیده باشی هم میتونی خاهش کنی خانوادتو در جریان نزارن ولی بعید میدونم مث قضیه رومینا...😏😏😏

همسرم دلیل من است. 💜🌱
بنظرتون کسی ک شکایت میکنه ب حقوقش میرسه؟؟ اصلا می ارزه اینهمه سختی رو بخاطرش تحمل کرد؟

در هر حال شکایت کن.اگر انشالله به حقت رسیدی که خدا رو شکر و اگر خدای نکرده نرسیدی برای متجاوز پرونده درست میشه و اگر برای شخص دیگه ای اتفاق بیفته میتونه بهش کمک کنه

طی این مراحل خانواده ی قربانی رو در جریان قرار میدن یا خودش تنهایی میتونه این مراحلو طی کنه؟ جریان ...

لزومی نداره خانواده بدونن. اگ پزشک قانونی تایید کنه احتیاج ب شاهد نیست

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
 مثلا چه آثاری؟

منی روی بدن یا واژن و مقعد

مث این ک طرفو چنگ زده باشی امکانش هس پوست یا خونش زیر ناخونات مونده باشه و خیلی چیزای دیگه ای دهانش... هرچیزی

همسرم دلیل من است. 💜🌱