2777
2789
عنوان

عادت ماهانه

139 بازدید | 7 پست

سلام به همگی. من عادت ماهانه نا منظم دارم خیلیییی. یه وقتایی یهو یک ماه نمیشم الان یه مدت خوب بودم دوباره این ماه نشدم چیکار کنم بنظرتون سونو رفتم آزمایش دادم میگن مشکلی نداری. یکمم تپلم ممکنه برا اون باشه؟ هرچند دیدم کسی از من چاق تر ولی مرتب عادت میشه من از اولش همینجوری بودم یهو یکی دوماه نمیشم باز میشم نمیدونم چیکار کنم میترسم برا بچه دار شدن به مشکل بخورم کسی مث من بوده؟ چیکار کردین 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممکنه رحمت سردباشه  بایدرحمت وگرم کنی

چیکار کنم

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
تنبلی تخمدان یا پلی کیستیک نیستی

نمیدونم ولی هرچی دکتر رفتم چیزی نگفتن بم راسی بگم کیست هم داشتم قبلا ولی خوب شده 

چیکار کنم

گرمیجات بخور 

عسل مخصوص بگیر واژینال کن 

بعدازهرپاکی دوسه روزاین کارو بکن‌رحمت‌گرم‌میشه

میتونی یه گیاه هست به اسم آنغوزه بگیری باعسل واژینال کنی 

اون خیلی گرمم‌هست

😍😍درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگی افتاد😍😍دعاکنیدتواین تاریخ دوتاحاجت 
گرمیجات بخور  عسل مخصوص بگیر واژینال کن  بعدازهرپاکی دوسه روزاین کارو بکن‌رحمت‌گرم‌میشه ...

مرسی عزیزم ❤️