باشوهرم دعوام شده بودمنوبردخونه بابام خودشم نشست کلی بدمنو پیش مامانم اینا گفت منم به شدت عصبی بودم حرفی زدم که نبایدمیزدم😢یکی از آشناهای شوهرم یه اشتباهی کرده بودکه منم گفتم وآبروشو جلو مامانم اینا بردم از طرفی ممکنه این حرفم رورفتارمامان بابام با شوهرمم تاثیربزاره ونسبت به شوهرمم بدبین شده باشن حالا واقعا پشیمونم ولی دست خودم نبوداونقدعصبی بودم که یهو گفتم الان موندم چه جوری توبه کنم؟؟😭😭چیکارکنم دیدشون نسبت به شوهرم عوض نشه اخه بابام خیلی حساسه دارم دیوونه میشم😣😣
حق شوهرت چرا دعوای زناشویی و میاره بیرون ... ناراحت نباش چیزی که شده فقط به شوهرت ...
به خدا من گفتم نمیرم خونه بابام اگرم رفتم حق نداری تو بیای اخه دعوامونم جدی نبود که سرچیزالکی بود چند بارکه جلواونا گفته اونام طرف اونو گرفتن عادت کرده😑😑هرباربهش گفتم دیگه حق نداری دعوامونو ببری خونه بابام ولی بازم کارخودشو میکنه تازه توماشین گفت نه اونجا نمیریم یه دوربزنیم برگردیم خونه اما دیدم داره میره اونجا هرچقددادزدم نگه دارنرو گوش نکرد واقعا دیوونه شده بودم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
به خدا من گفتم نمیرم خونه بابام اگرم رفتم حق نداری تو بیای اخه دعوامونم جدی نبود که سرچیزالکی بود چن ...
مقصر خودشه
به خانوادت بگو اینبار اگه شوهرت حرفی زد بهش بگید پسرجان ما دخالتی نمیکنیم مسئله رو بین خودتون حل کنید.
ناراحت نباش هر دو اشتباه کردید
به خانوادت بگو این مسئله جایی بازگو نکنند
اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی خدا از همان شخص تورا نا امید میکند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش ازته دل خواستم و براورده کرد اما دیر❤❤❤
مقصر خودشه به خانوادت بگو اینبار اگه شوهرت حرفی زد بهش بگید پسرجان ما دخالتی نمیکنیم مسئله رو ...
بهشون گفتم طرف اونو میگیرین پررو میشه دعوامونو میاره اینجا محل ندین 😠😠به مامانم سپردم به کسی نگین اونم هی دعوام میکنه که چراگفتی آبروی شوهرتم جلو بابات بردی اگه با شوهرت بد شد بعدا نگو چرا ...فک کنم حتما بابام یه حرفی زده که مامانم اینجوری گف
این توبه پیش خدا نیست باید از طرف حلالیت بطلبی و دید پدر مادرتو عوض کنی بگو قضیه اونجوری که گفتم نبو ...
اره خودم تصمیم گرفته بودم بگم بیشترشم از روعصبانیت بود اونجورام نیس ولی نمیتونم برم از طرف حلالیت بگیرم که بفهمن کلا قهرودعوا میشه ومیترسم باهام دشمن شن یا برام حرف درست کنن