2777
2789

باشوهرم دعوام شده بودمنوبردخونه بابام خودشم نشست کلی بدمنو پیش مامانم اینا گفت منم به شدت عصبی بودم حرفی زدم که نبایدمیزدم😢یکی از آشناهای شوهرم یه اشتباهی کرده بودکه منم گفتم وآبروشو جلو مامانم اینا بردم از طرفی ممکنه این حرفم رورفتارمامان بابام با شوهرمم تاثیربزاره ونسبت به شوهرمم بدبین شده باشن حالا واقعا پشیمونم ولی دست خودم نبوداونقدعصبی بودم که یهو گفتم الان موندم چه جوری توبه کنم؟؟😭😭چیکارکنم دیدشون نسبت به شوهرم عوض نشه اخه بابام خیلی حساسه دارم دیوونه میشم😣😣

گناه  آشنای شوهرت چه ربطی به شوهرت داره

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان باید نگران این باشی که شوهرت تو رو زنده میزاره یا نع  

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤

این توبه پیش خدا نیست باید از طرف حلالیت بطلبی و دید پدر مادرتو عوض کنی بگو قضیه اونجوری که گفتم نبود اعصابم خرد بود بزرگش کردم این حرف یه تهمته که به طرف زدن

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

حرفی که زدی در مورد یک انسان بوده و حق الناس محسوب میشه

توبه حقیقی در این مورد ینی بری پیش خود اون شخص ازش حلالیت بطلبی و عذرخواهی کنی که خطاش رو جلوی دیگران بازگو کردی

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
نه بابا زن داره دوست دختر گرفته بودخانواده من رواین چیزا خیلی حساسن چون توفامیلم نیس همچین چیزی کلا ...

اشکتل نداره بزار دیدشون عوض بشه طرف تورو بگیرن بد گویی هاش تاثیر نداشته باشه

سنگ شانس من سنگ توالته ...😒                              سومین کاربریمه😒
الان باید نگران این باشی که شوهرت تو رو زنده میزاره یا نع    

خووش دیگه اصلا حرفی بهم نزد ولی ناراحت بود دلم سوخت واقعا کارم خیلی بد واشتباه بود من تا حالا نگه داشته بودم ونگفته بودم 😢

خووش دیگه اصلا حرفی بهم نزد ولی ناراحت بود دلم سوخت واقعا کارم خیلی بد واشتباه بود من تا حالا نگه دا ...

حق شوهرت  چرا دعوای زناشویی و میاره بیرون ...  ناراحت نباش   چیزی که شده فقط به شوهرت بگو اگه من بدم به خودم بگو نرو جار نزن که رومون رو هم  جلو اشناو غریبه باز شه

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
اشکتل نداره بزار دیدشون عوض بشه طرف تورو بگیرن بد گویی هاش تاثیر نداشته باشه

اخه من میدونم دیگه هروقت بریم بابام اخم میکنه یا اون طرفو هرجا ببینه دیگه محلش نمیده خیلی نگرانم بیشتر چون خودم تاحالا میگفتم نباید ابرو کسی روجلو بقیه برد ولی خودم بردم حالم خرابه😔خجالت کشیدم ازرفتارخودم

اخه من میدونم دیگه هروقت بریم بابام اخم میکنه یا اون طرفو هرجا ببینه دیگه محلش نمیده خیلی نگرانم بیش ...

دیگه عادی میشه برات😁من از اینکارا دوس دارم بکنم خوشبحالت😂😂😂

سنگ شانس من سنگ توالته ...😒                              سومین کاربریمه😒