2777
2789
عنوان

جواد جوادی

494 بازدید | 20 پست

تکرار بعد از ظهرش ساعت چنده

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میبینم یاد خودم میفتم 😂 باور کن من در این بدبخت و بیکس و کار بودم میرفتم سر کار مدیر عامل مون تا یه سال فکر میکرد من پرورشگاهیم 😐 از دوستم پرسیده بود گفته بود نه بابا این پدر و مادر داره 😁

میشه یکی توضیح بده جواد جوادی کیه؟ و چیکاره س ممنون🌹

این سریال سه فصل داشت،فصل اول جواد جوادی نوزاد شیر خواری بودکه توسط مادرش آورده شد پرورشگاه،پسر باهوش ومودبی بود تاسن 6یا7سالگی ،فصل دوم نوجوانیش وماجرای دلبستگیش به مژگان،فصل سوم شروع دانشجوییش ونخبه بودنش وسرلنجام ازدواج،دوفصل قبلی هم قشنگ بود ومن دلم خیییلی براش میسوخت وگریه میکردم

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
این سریال سه فصل داشت،فصل اول جواد جوادی نوزاد شیر خواری بودکه توسط مادرش آورده شد پرورشگاه،پسر باهو ...

چ جالب اسم فیلم جواد جوادیه؟ کدوم شبکه میده چ ساعتی نکنه بچه مهندس رو میگین

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
چ جالب اسم فیلم جواد جوادیه؟ کدوم شبکه میده چ ساعتی نکنه بچه مهندس رو میگین

آره عزیزم بچه مهندس لقب جواد جوادیه که چون باهوش بود وهمه کار ازش برمیومد توپرورشگاه بهش داده بودن

آره عزیزم بچه مهندس لقب جواد جوادیه که چون باهوش بود وهمه کار ازش برمیومد توپرورشگاه بهش داده بودن

اها دیدم اسم واقعیش جواده؟یا تو فیلم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
این سریال سه فصل داشت،فصل اول جواد جوادی نوزاد شیر خواری بودکه توسط مادرش آورده شد پرورشگاه،پسر باهو ...

گریه برا فیلم؟ 😂

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
گریه برا فیلم؟ 😂

آره من تاحالا خیییلی گریه کردم فیلم محمد رسول الله،فیلمهای دفاع مقدس،این سریال هم دلم واقعا برای بچه هایی که پرورشگاهی هستن میسوخت ویه جاهایی  برای تنهاییجواد گریم میومد