hhhfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 1110 عنوان چرا هیچکی جواب منو نمیده اخه😭😭😭 305 بازدید | 28 پست یعنی بین این همه آدم که تواین سایتو هیچکی بعد عید آئیننامه امتحان نداده یا آموزشگاه رانندگی کاربکنه لطفابرای زندگیم دعاکنید 1399/03/07 | 14:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91721 ۱دسال پیش با کتاب قدیم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
طناز۹۹ عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 7787 منم میخوام گواهی بگیرم.سوال دارم.چقدرتموم شد برات خرجش؟ خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
طناز۹۹ عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 7787 من چندسال پیش آیین نامه ودادم قبول شدم ده جلسه شهرم رفتم.دانشگاه قبول شدم راه دور بعدش ازدواج شهر دیگه کلا نرفتم دنبالش پولم حیف شد همه چی خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
طناز۹۹ عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 7787 من امروز تعلیمم تموم شد یک تیر امتحان دارم عزیزم جلسه ای چنده آموزش؟چند جلسه س خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
hhhfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 1110 من فردا آیین نامه دارم هیچی نخوندم تست چی بزنم قبول بشم لطفابرای زندگیم دعاکنید
طناز۹۹ عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 7787 من فردا آیین نامه دارم هیچی نخوندم تست چی بزنم قبول بشم همون کتاب وخوب بخون قبول میشی..سخت نیست خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
hhhfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 1110 منم میخوام گواهی بگیرم.سوال دارم.چقدرتموم شد برات خرجش؟ من مشهدم 670 پول ثبت نام نزدیک 30 تومن معاینه چشم 10 تومن برای گروه خونی تاالان لطفابرای زندگیم دعاکنید
hhhfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 1110 همون کتاب وخوب بخون قبول میشی..سخت نیست نمیدونم چرا اصلا نمیتونم کتابشو بخونم اووف لطفابرای زندگیم دعاکنید
طناز۹۹ عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 7787 من مشهدم 670 پول ثبت نام نزدیک 30 تومن معاینه چشم 10 تومن برای گروه خونی تاالان ممنونم جوابمو دادی عزیزم.پول جلسات تعلیم وگرفتن دیگه نباسد پولی بدی؟ خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
hhhfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 1110 من امروز تعلیمم تموم شد یک تیر امتحان دارم کلاسای عملی تو فتی؟ لطفابرای زندگیم دعاکنید
طناز۹۹ عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 7787 نمیدونم چرا اصلا نمیتونم کتابشو بخونم اووف نترس سخت نیست.حق تقدم ها روفقط خوب یاد بگیر.بقیه ش تابلو وحفظ کن میپرسن علامت چیه ؟اینطوری خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم