2777
2789
عنوان

به کدامین گناه؟! 😔😭😭😭R. A#💔

330 بازدید | 20 پست

جوانه سربریده با دستان باغبان!!! 

بهارفصل برداشت تو نبود! 😔😔

چقدر شبیهند هلال داس.،باشکل ماه ناتمام آرزوهایت😭💔

این فواره ی گلوی ترد و کودکانه تو، نیست که از دهان فرشته ی سنگیه مسخ شده بر حوض خانه بی بی، حالاسرخ میتراود؟!! 💔😭😭😔😔

#رومینااشرفی

روحت شاد و یادت گرامی🙏😔😔💔💔

توروخدا تمومش کنید

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میخایم ولی نمیتونیم

😔

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بسه....

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

بابا اینجا مخصوص تاپیکای خاله زنکی مادر شوهر خواهر شوهر وجاری، حس ششم، تعیین جنسیت از روی عکس سونو و ضربان قلبه

اینجور تاپیکا که در مورد مشکلات جامعه هست به طرفه العینی میترکه

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
 😢😢😢😢😢

ناوسکم کردنه خوین ارا ای دته 

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
آییییییی هموو دی باوکمان دراوردن بو ای دیته😓😓😓😓😓😓😓😓

ایسه معلوم بیه دوس پسری یه کور سنی بیه .یه فیلم نان او تاپیک کورکه قصه کید .نوبت ای جنگ اعصابه دی

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
ایسه معلوم بیه دوس پسری یه کور سنی بیه .یه فیلم نان او تاپیک کورکه قصه کید .نوبت ای جنگ اعصابه دی

ای ویسه😢😢😢😢😢😢😢توشی شر هاتیمه😢😢😢بخوااااا ی سات پیش مرافه م کرد بو اهل سنت ب کاربریکی له نینی سایت

https://harfeto.timefriend.net/16501889289179
ای ویسه😢😢😢😢😢😢😢توشی شر هاتیمه😢😢😢بخوااااا ی سات پیش مرافه م کرد بو اهل سنت ب کاربریکی له نین ...

شر مکه دلکم .اوت دردسر ارات .لغو کاربریت دن دلم ارات تنگ اوت