2777
2789
عنوان

بیاین بگم خالم چی گفت ازش متنفر شدم

260 بازدید | 13 پست

راجع به دخترای فامیلمون که بعضیاشون رفتارشون بده حرف افتاد گفت همین رومینا ها دوروبر منو گرفتن.گفتم خاله رومینا ۱۴سالش بود همش نباید باباش میکشتش گفت ببین چیکار کرده که باباش کشتش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من در جریان نیستم. فقط بخاطر دوست پسر کشته باباش دخترو؟ یا رابطه جنسی چیزی هم بوده

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم

حتی برفرض فاحشه بوده بالاتر از این ؟ اصن سنشم مهم نیست 

عاقا فاحشههه؟ جز زن متاهل ، تو دینمون برای دختر مجرد حکم اعدام یا کشتن برای رابطه نامشروع نداریم 

ینی امثال خاله تو بالاتر از خدا هستن؟ 😷😷داعشی‌های وطنی 

رابطه هم بوده باید با داس سرشو قطع کنه؟ 

خدا لعنت کنه چنین پدری رو. 

هزا ان در هزار این کارو کردن نهایتا به عقد هم در اوردنشون

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم

کسی که همچین دختری تربیت میکنه اول باید خودش رو بکشه بعد نوبت به اون بچه برسه اگر یک پدر ومادر برای دنیا آوردن وآینده فرزندشون برنامه ریزی کنن وخودشون تربیت درستی داشته باشن تا بتونن یک فرزند صالح تربیت کنن این مشکلات ایجاد نمیشه بعضی از پدر ومادر ها فقط به دنیا آوردن بچه رو بلدن نه چیز دیگه ای!!!!!!

نه دیگ ....من به بابام گفتم اگه بابای رومینا هم شهری ما بود سرشو با داس میبریدم  اولش یکم سکوت ...

اها من فک کردم گفته منم بودم دخترمو اینکارو میکردم ☺☺🙈👍ببخشید پس