سلام دوستان من بهمن ماه سقط در ۷ هفته داشتم.الان دو ماهه اقدام دارم ماه پیش یه هفته عقب افتاد پریودم.الان این ماه موعد پریودم ۱۰ امه ولی من سوم یه لک قهوه ای خیلیییییییییی کم قاطی ترشحم دیدم.دیگه تا امروز چیزی ندیدم فقط روز دوم ترشحم یکم زرد بود الان تکلیفم چیه؟به نظرتون پری داره میاد؟از چهار روز پیش که لک دیدم اصلااااا چیزی ندیدم.دیروزم کمر درد داشتم.علت چیه؟واینکه من ماهی که باردار شدم سینه درد و ترشح سفید فراووون داشتم الان این ماه سینه درد ندارم فقط نوکش یکم حساس شده.ولی ترشح زیاد سفید دارم.در ضمن اصلاااا سابقه جلو افتادن پریود نداشتم کلا تا حالا پریودم سر وقت بود که ماه پیش عقب افتاد الانم جلو.الانم از دیشبه مث وقتایی که میخوام پری شم پاهام هی ضعف میره خیلی کمه ولی حس میکنم.نوک سینمم یکم درد دارم.اونایی که تجربه دارید کمکم کنید.
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللهخدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم
منم دقیقا تایم پریودم دل درد و کمر درد داشتم،یه لک کوچیک دیدم فک کردم پریود شدم تا دو روز بعدش دیگه خبری نبود تا اینکه بیبی چک استفاده کردم منفی بود،هفته بعدش استفاده کردم مثبت بود،ب دکتر گفتم لک دیدم گفت لک لانه گزینی بوده و طبیعیه
تو اون بارداری قبلیم ۱۰ روز قبل موعد حالت پریود داشتم بعد نزدیکای پریود دیگه نداشتم
من از روز موعدم ب اینور همش فک میکردم میخوام پری بشم دوسه روز اینجوری بودم بعد خوب شدم چون بدنت ک قرار نیس پریود بشه دیگه هورموناتم بهم میریزه بلاخره یکم علائمشو داری بعد خوب میشی
منتجربه ای ندارم از بارداری ولی خب فک کنم لکه لانه گزینی باشه
انشالله که بارداری عزیزم
بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشمگریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگمن خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨👩👧. و اینبار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تودلمخوش اومدی😍. امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت روشنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولویمن💕
واااای خدا کنه برا منم همین باشه.اخه من میمیرم برا نی نی😍برام دعا کن من برات صلوات میفرستم❤
ان شاالله حامله ای عزیزم،چشم برات دعا میکنم خدا دامنتو سبز کنه بزودی،ب نظرم اگ خیلی منتظری دو سه تا بیبی چک بخر چند روز یه بار امتحان کن،من وقتی دیدم مثبته باورم نمیشد،بعدش دو تا بیبی چک دیگه هم استفاده کردم و مثبت بود بعدش ازمایش دادم