2777
2789
عنوان

ای خدا😪😪

101 بازدید | 15 پست

روز عید فطر بچه ام رو از دست دادم تو هفته 9... خونریزی کردم و بیمارستان که رسیدم بچه دفع شده بود و سونو کردن رحم پاک بود.... خیلی داغونم... دوباره کی میتونم باردار بشم؟ بعد از سقط باردار شدن سخته یا راحته؟ حالم خیلی بده

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم یک مقداری صبر کن برای بارداری عجله نکن تا بدنت بنیشو بدست بیاره.  انشالله خدا یک بچه سالم نصیب کنه

نمیدونم از کجا پیدات شد   توجاییکه همه چی دراماتیک باشه.     فکرشم نمی کردم بشه باتو.      رابطمون انقدر رمانتیک باشه.  اگه دوست داری یک فاتحه برای مامانم بفرست😥مرسی ازتون😘. کنکوریای تجربی سوالی دارین درخدمتم

۵  ۶ ماه فاصله بعداز سقط لازمه... برای افرادی که سنشون زیاده به اونا میگن دوماه بعداز سقط اقدام کنن تا فرستهاشونو از دست ندن... اگه سنت پایینه ۵   ۶ ماه صبر کن اگه سنت زیاده ۲ ماه بعد اقدام کن

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

۳ماه استراحت کن بعدش اقدام کن اگه قبلا دارویی چیزی برای بارداری میخوردی برو دکتر دوباره بده بهت اگه نخوردی ولی الان عجله داری برو دکتر بهت دارو بده زودتر بارداربشی حسابیم ب خودتو شوهرت برس انشالله خیلی زود دوباره خدا نی نی تو بهت میده 

منم ۸ ماهه سقط کردم الان دوباره باردارم

۳ماه استراحت کن بعدش اقدام کن اگه قبلا دارویی چیزی برای بارداری میخوردی برو دکتر دوباره بده بهت اگه ...

بعد از چند وقت اقدام باردار شدی؟

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***
بله

اشکال نداره بعضی از خانوم ها اولین بچشون رو از دست میدن 

مثل خودم  اما نگران نباش انشاالله که بچه بعدی سالم باشه 

یک ماه صبر کن بعد اقدام کن

حس من ناب بود اما طرف گاااو بود😒😂😂
بعد از چند وقت اقدام باردار شدی؟

هورمونام کلی بهم ریخت بعد سقط پریودم بهم ریخته بود دوماه بدون دارو اقدام میکردم نشد پریودم نشدم رفتم دکتر دارو داد بهم ۳ماهم دارو خوردم ماه سوم حامله شدم