2789
عنوان

میشه کمکم کنید؟

58 بازدید | 4 پست

بچه ها من 1 ماه پیش موهامو برای اولین بار اومدم رنگ کنم.پایینشو دکلره گذاشتم.چون میخواستم بلوند شه وقتی به پایه 6.7 اینا رسید دیگه گفتم رنگش خوبه شستم که مجبور نشم دوباره رنگ هم بذارم که اسیب نبینه موهام.بعد چندبار شستن به نارنجی میزد که n10گذاشتم.یکم اون تن نارنجیش رو گرفت ولی باز بعد چندبار شستن بد شد تا دیشب c10 گذاشتم.ولی هنوز به دلم نشسته.رنگ روی کاتالوگc10 رو دوست دارم.میخوام همون رنگی شه دقیقا.چیکار کنم 2 روز دیگه دوباره زردک نشم؟

مگه چقدر زندگی میکنیم که بخوایم برای مردم و ضد علایقمون زندگی کنیم و به هم بدی کنیم؟برای خودمون و با عشق زندگی کنیم.ببخشیم و بگذریم  

موهامم خشکه.خیییییلی هم دیر رنگ میگیره.حداقل 1 ساعت باید رنگ بمونه روش تا رنگ باز کنه

مگه چقدر زندگی میکنیم که بخوایم برای مردم و ضد علایقمون زندگی کنیم و به هم بدی کنیم؟برای خودمون و با عشق زندگی کنیم.ببخشیم و بگذریم  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برای اینکه موهاتون بعد دکلره زرد یا نارنجی نشه شامپو ضد زردی بخرین هر هفته یبار بزنین هم رنگتون خوشگ ...

چه مارکی خوبه؟بگم شامپو ضد زردی میخوام؟