2777
2789
عنوان

جهاز چی نخرم؟

937 بازدید | 137 پست

سلام خانومای گل من راهنمایی میخوام ازتون 

همه دخترا یه روز درگیر خرید جهاز میشن و من الان میخوام از تجربه اونایی که خریدن و الان دارن ازشون استفاده میکنن ،استفاده کنم نظر شخصی بنده اینه که یه سری وسیله ها لازم نیست که خریده بشه و فقط هزینه زیادی میذاره رو دست خانواده دختر به هر حال این پس انداز خانواده است و ممکن خیلی جاهای دیگه لازم بشه اونم با موقعیت اقتصادی امروز که پول سخت بدست میاد و راحت خرج میشه .حالا شما بگید به نظرتون چه وسیله هایی رو اگه نمیخریدن هم اتفاقی نمیوفتاد؟و در واقع لازم نمیشه ؟ من میخام اونا رو حذف کنم   .... ممنونم از راهنماییتون

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

چی نخری؟؟

وسایل ضروری از دید هرکس یجوره

یکی میگه ظرفشویی خرج اضافس یکی هم میگه ن ضروریه

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در حد استفاده و مهمان بخر ظرف و ظروف دیگ یک دست روحی و یک دست تفلون ببین مامانت تو خونه چی داره همونا رو بخر من همین کار کردم 

خدایا مارو به حال خودمون واگذار نکن ما با خودمون خیلی بی رحمیم

تاپيكي بس عالي و كاربردي

من چرخگوشتم اصلا استفاده نشده

ظرفشوييم اصلا

ابميوه گيريم اصلا

هواپز اصلا

سرخكن چندبار

كلا پرمصرف ترين وسيله برقي چاي ساز و ساندويچ ميكر بوده برام

حالا شايد يكي از ظرف شستن بدش مياد خب ظرفشويي بخره

ببينيد خودتون چي نياز داريد

نه اينكه صرفا بخاطر بقيه خريد كنيد

ديوونم و ديوونگيم و دوس داره💚ديوونس و ديوونگيشو دوس دارم💚عاقلا با عقل هم حال كنيد ميخوام ديوونه باشم💚😍

گوشت کوب برقی نخر

سرخ کن نخر اصلا به درد نمیخورن

یک آبمیوه گیری سه یا چهار کاره بخر به جای غذا ساز

تستر و نمیدونم این چیزای الکی مد شده رو من نخریدم

الحمدالله نیاز به چیزی هم احساس نمیکنم که مثلا بگم کاش میخریدم

یه آرامپز خوب بخر و بقیه چیزارو هم سعی کن معمولی بخری

بستگی داره.اول چقدر خوبه انقد به فکر پدر و‌مادرتی.ولی اگر قهوه خور نیستی قهوه ساز لازم نیست.سرخ کن هم میشه نخرید.اب مرکبات گیر هم .ظرف و‌ظروف زیاد و چند دست چند دست وچند سرویس اینا رو‌فعلا یادمه

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

کاملا به عرف و نحوه زندگی خونه بابات ربط داره

مثلا من الان به شدت پلو پز استفاده دارم جون فرصت پختن ندارم 

ولی همین الان خونه زنداداشم دکوره چون اکثرا زمانو حوصله  واسه آشپزی میذاره و حوصله پختن داره رو گاز داره

بوفه وسایل تجملاتی اضافی ک فقط خونه رو شلوغ می کنند

اينا ك با پسرن🙄

ديوونم و ديوونگيم و دوس داره💚ديوونس و ديوونگيشو دوس دارم💚عاقلا با عقل هم حال كنيد ميخوام ديوونه باشم💚😍

من اینا رو ندارم و زندگی ام کاملا بدون اینا خوبه!!!

سرخ کن

چرخ گوشت

چرخ خیاطی

هواپز

ارام پز

کریستال

تزئینی جات

قابلمه برای صد نفر

ظرف برای بیش از دوازده نفر

بوفه

روتختی

لحاف و تشک اضافه و برای مهمون