2777
2789
عنوان

تشکر از شما

65 بازدید | 8 پست

خیلی،خیلی ممنونم از همه دوستانی که رعایت کردند و کمتر از از خونه هاشون خارج شدن،الحمدالله آمار مبتلایان خیلی کم شده،آمار فوتی ها هم خیلی کمتر شده انشالله با رعایت بیشتر کلا از بین بره این ویروس

نمی‌خوام ضد حال بزنم ولی بااین مسافران ممکنه باز شروع بشه

نمیدونم از کجا پیدات شد   توجاییکه همه چی دراماتیک باشه.     فکرشم نمی کردم بشه باتو.      رابطمون انقدر رمانتیک باشه.  اگه دوست داری یک فاتحه برای مامانم بفرست😥مرسی ازتون😘. کنکوریای تجربی سوالی دارین درخدمتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز بیمارستان ما تا به حال کسی نداشتیم

خانم دکتر من الان یک ماهه در سینه چپ دارم و نوک سینم هم خیلی درد داشت و سوزش و خیلی حساس بود الان خدا رو شکر دردش بهتر شده ولی خوب خوب نشده من به خاطر کرونا نرفتم پیش پزشک خانم دکتر اینایی که گفتم خدایی نکرده علائم سرطان نیست؟ آخه خیلی میترسم 25 سالمه  

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
خانم دکتر من الان یک ماهه در سینه چپ دارم و نوک سینم هم خیلی درد داشت و سوزش و خیلی حساس بود الان خد ...

عزیزم سوال پزشکی باید شخصی بپرسی ولی حالا مشکل نداره،ایا باد یا تغییری کرده لطفا اگر مشکلی ندارید شخصی جواب بدید. چون در سایت نباید پرسیده بشه

عزیزم سوال پزشکی باید شخصی بپرسی ولی حالا مشکل نداره،ایا باد یا تغییری کرده لطفا اگر مشکلی ندارید شخ ...

پس بهتون درخواست دوستی میدم ببخشید نمیدونستم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍