2777
2789
عنوان

امان از قضاوتهای بی جا

89 بازدید | 6 پست

دیشب من ی تاپیک زدم چهره خیلیا اینجا واسم معلوم شد از اینکه انقدر بهم تهمت زدن ناراحت نیستم چون واقعا داشتن ندونسته قضاوت میکردن ولی خدا وکیلی اونایی ک انقدر زود قضاوت میکنن چجور میتونن اون دنیا جواب پس بدن قضاوت زود ک میکنن هیچ تازه کلی فحش و بدو بیراهم میگم 

متاسفم واقعا ما هر بلایی ک داره سرمون میاد نصف بیشترش تقصیر خودمونه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز چیشده😑😑

هیچی حمله کردن بهم 😂😂😂خانمای پر مسئولیت سایت،

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
پاک شد تاپیکت؟ واسه منم یبار اینجوری شد یه بانو نامی اومد از خودش قضاوت کردن و چرت و پرت گفتن خیلی ...

اره خدارو شکر بالخره پاک شد بیچاره ها خیلی حرص خوردن و زجه زدن تا تهمت بزنن..من هیچوقت عصبی نمیشم ک بخوام جواب بدم بعد میگفتن جون نکن ک خودتو خونسرد جلوه بدی🤣🤣

پاک شد تاپیکت؟ واسه منم یبار اینجوری شد یه بانو نامی اومد از خودش قضاوت کردن و چرت و پرت گفتن خیلی ...

مهم نباشه اصلا واست اینجا کسی کسیو نمیشناسه از رو ندونسته هاشون قضاوت میکنن پس این ناراحتی نداره..من ناراحت شدم از این بابت ک چرا ی سریا انقدر راحت قضاوت میکنن و بد و بیراه میگن