mobina7878 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 3996 عنوان جهیزیه 162 بازدید | 18 پست با صد تومن میشه جهیزیه آبرومند خرید البته به جز لباسشویی و تلوزیون و یخچال 1399/03/07 | 09:18 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7667 بله چرا نشه من ۸۰ تومن خریدم همش جنس عالی ایرانی راضیم خداروشکر چیزهای اضاف ک فکر میکردم لازم ندارم نخریدم نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 57004 بله شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)
as_njm عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 557 آره عزیزم ما لباسشویی تلویزیون یخچال گاز مال طرف داماده بقیه عروس بستگی داره کدوم شهر باشی؟
سیاهچشم عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 5951 ارع بابا چه خبر من وسایل ریز با ۱۲.۱۳ خریدم همین دوماهالیته فرش و مبل هم با من نبودتو بخای خوب ندیریت کنی با ۳۰ میخری هنشو یا ودود ...
mobina7878 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 3996 بله هرچیزی میشه خرید اخه خیلی گرون شده همه چیز 😔😔😔😔
نگاروحلما عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 60084 آره عزیزم ما لباسشویی تلویزیون یخچال گاز مال طرف داماده بقیه عروس بستگی داره کدوم شهر باشی؟ وای چه خوووب.تیکه بزرگارو داماد میگیره عالیه ک
mobina7878 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 3996 بله چرا نشه من ۸۰ تومن خریدم همش جنس عالی ایرانی راضیم خداروشکر چیزهای اضاف ک فکر میکر ... اره عزیزم سلیقه خیلی مهمه که من ندارم☺️
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7667 اره عزیزم سلیقه خیلی مهمه که من ندارم☺️ خب با کسی برو ک میدونی خوش سلیقه هست و اینکه زیادی و الکی تجمل گرا نیست تا کمکت کنه نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
as_njm عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 557 وای چه خوووب. تیکه بزرگارو داماد میگیره عالیه ک دوتا فرش با سرویس چوب کامل با بخاری جارو برقی هم هست😀✋ ما نوشتیم
نگاروحلما عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 60084 دوتا فرش با سرویس چوب کامل با بخاری جارو برقی هم هست😀✋ ما نوشتیم مبارکتون باشه.با دل خوش🌹ما فقط پسر یه تی وی میخره.میزشم با خودمونه