2777
2789

خارج از ایران کامپیوتری هم برگزار میشه ولی ایران فکر نمی کنم

وگرنه از نظرای دیگه فرقی ندارن

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در داخل ایران مرکز آزمون آیلتس های زیادی وجود دارد اما همچنان بسیاری از افرادآیلتس خارج از کشور را ترجیح می دهند. آزمون آیلتسچه خارج ایران و چه داخل ایران هیچ تفاوتی ندارد.

برگزار کننده های این آزمون خارج از کشور ایران و یا داخل ایران همگی یکسان هستند. یعنی این آزمون توسط دانشگاه کمبریج ، IDP استرالیا وBritish Council برگزار می شود. به همین دلیل ارگان های ناظر به مراکز برگزاری آزمون یکسان هستند. پس شما چه این آزمون را در ایران بدهید و چه خارج از کشور را انتخاب کنید، نباید تغییری در نتیجه شما حاصل شود. استانداردهای امتحان آیلتس خارج از کشور و ایران کاملا یکسان است. یعنی ارزش نمره شما در همه جای دنیا یکسان دیده می شود . به عنوان مثال شرکت در آزمون در انگلیس و یا ارمنستان و یا ایران هیچ تغییری در ارزش مدرک شما ایجاد نمی کند.

پیرامون آزمون IELTS شایعات بسیاری است و تنها باید به منابع معتبر برای تشخیص اطلاعات مراجعه کنید. اما اگر کمی شانس داشته باشید می توانید نمره ای بهتر کسب کنید. اگر آزمونگر شما در بخشSpeaking شخصی Native باشد،معمولا نمره بهتری نصیب شما می شود. به احتمال زیاد این مورد کمی انتخاب آیلتس خارج از کشور توسط زبان آموزان را بیشتر کند. اما اگر شما خوب خودتان را برای آزمون آماده کنید دیگر نگران هیچ کدام از این موارد نخواهید بود.بیشتر بدانید