سلام خانم منم مشکل شما رو دارم الان میشه راهنماییم کنید؟؟؟ بچتون سروقت دنیا اومد؟
salam azizm bale 38 hafte va 5 roz ba vazn 3 kilo gad 50 donya omad
fagat esterahat kon
mayeat ziad bokhor
be tagziat kheyli beres
esteres nadashte bash
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
خداروشکر خیلیی خوشحال و امیدوار شدم دکترتون به غیر از آسپرین دیگه چی بهتون دادن؟ امپول؟ یا شیاف؟ یا ...
hichi golam fgt nabayat esteres dashte bashi va mesle khers bokhori man rozi ye kalsiom ye ahan 2ta molti mikhordam ba kloi khoraki va albate esterahat
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
سلام عزیزم من هفته ۱۸ هستم گرید جفت ۲ .شما تو بارداری همه چی میخوردین من میترسم کلسیم و ماست ب ...
بله همه چی میخدردم اتفاقا باید خیلی به تغذیتون برسید
خوب استراحت کنید مایعات زباد بخورید مواد غدایی سالم مصرف کنید من هفته ۳۸ زایمان کردم بچمم وزنش سه بود فقطدکترم دو هفته یکبار سونو داپلر میفرستاد منو
ممنون عزیزم خدا بچه تونو حفظ کن دعا کن منم ب آخرش برسم سالم و ب وقتشون دنیا بیان
اصلا استرس نداشته باش یه چیز طبیعی هست اهان بمن دکترم قرص اسپرینم داده بود