2777
2789
عنوان

جفت گرید ۲😢

| مشاهده متن کامل بحث + 13304 بازدید | 52 پست
خب آسپرین داد حتما اونم یه فایده ای داره نه به من آسپرین نداد حرفیم نزد اززایمان زودرس ولی خودم میدو ...

نترس عزيزم دكتر من گفت خيلي وقتا تا هفته اخر گريد دو ميمونه و پيرتر نميشه 

منم درسته هفتم بالاتر از شماست ولي جنينم كوچيكتر ٢٩ رفتم سونو كفت ٢٧ نشون مبده يعني دو هفته اختلاف داره

الان تو هفته سي هستم

عزيزم ترس نداره كه

استراحت كن به تغذيت برس و هروقت دكتر گفت برو كنترل

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

عزیزم شما ازکی گریدت دوئه؟میخوام یکم امیدوارشم که تاکی میتونم ادامه بدم

نگران نباش دكترم گفت امكان اينكه تا هفته هاي بالاتر دو بمونه هست

نميدونم من از ١٨ هفته سونو نداده بودم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس عزيزم دكتر من گفت خيلي وقتا تا هفته اخر گريد دو ميمونه و پيرتر نميشه  منم درسته هفتم بالا ...

مرسی عزیزدلم ممنونم یعنی میشه اینجوری بمونه و تکون نخوره باتمام توان دارم به تغذیم میرسم خداکنه جواب بگیرم

ان شاءالله هردوتامون بسلامتی زایمان کنیم استراحتم خیلی کم بود استراحتمو بیشترکردم 

ان شاءالله دفعه بعدی حسابی همه چی فرق کرده❤

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
مرسی عزیزدلم ممنونم یعنی میشه اینجوری بمونه و تکون نخوره باتمام توان دارم به تغذیم میرسم خداکنه جواب ...

ايشالا عزيزم

استرس سم بارداريه سعي كن از خودت دور كني

چشم عزیزم برای سلامتی بچمم که شده حتما همینکارو میکنم😍

افرين عزيزم منم دارم تلاش ميكنم ايشالا كه همه چي خوب پيش بره

عزیزم جفت منم گرید دو

دیروز رفتم سونو روز ششم هفته ۲۹ بودم

وزن بچه ۱۴۰۰

نمیدونم از کی گرید‌ دوئه ولی تغذیه ام خیلی خوب بود کل مته رمضوندهم سحری خوردم هم صبحونه هم ناهار هم افطار وسطاشم همش دهنم می‌جنبید

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
عزیزم جفت منم گرید دو دیروز رفتم سونو روز ششم هفته ۲۹ بودم وزن بچه ۱۴۰۰ نمیدونم از کی گرید‌ دوئه ...

خب خداروشکر عزیزم وزن بچه ی شما خوبه😍خوشحال شدم

آفرین کارخوبی کردین منم دیگه حسابی دارم با قدرت پیش میرم ان شاءالله دیرنشده باشه😅

بخاطر گرید دو آمپولی چیزی نزدین؟

همین منو میترسونه یکم،وزنشو میدونم یکم ژنتیکیه منو باباش ریزه میزه ایم ولی بخاطر جفت یکم نگرانم که ان شاءالله خدا کمک کنه بهمون بگذرونیم باهمین😍

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
خب خداروشکر عزیزم وزن بچه ی شما خوبه😍خوشحال شدم آفرین کارخوبی کردین منم دیگه حسابی دارم با قدرت پی ...

نه بابا مشکلی نیست

وقتی همه چی خوبه گرید دو قابل قبوله ضمنا وزن خطا هم داره ها

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
نه بابا مشکلی نیست وقتی همه چی خوبه گرید دو قابل قبوله ضمنا وزن خطا هم داره ها

آره بابا میدونم وزن خطا داره ماهم تواین دوران فقط استرس میکشیم بااین حرفا😅

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
عزیزم شما گریدت تغییر کرد؟ من هفته ۱۸ گرید جفتم شده ۲

نه عزیزدلم من ۳۳هفته ام رفتم گریدم ۲بود نگران نباش دکترم گفت بعضیا اینجورین جفتشون تغییر نمیکنه

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍

سلام معصومه جان ،لطفا اگر كامنتمو ديدي لطف كن راهنماييم كن.منم هفته ٢٨رفتم سونو هم گريد جفت دو شده بود هم وزن دخترم يكم كم بود 

شما چه راهكارهايي انجام داديد براي اين موضوع؟من از اول بارداري آسپرين هم دارم نميدونم چرا اينجور شد

سلام معصومه جان ،لطفا اگر كامنتمو ديدي لطف كن راهنماييم كن.منم هفته ٢٨رفتم سونو هم گريد جفت دو شده ب ...

عزیزدلم سلام من پیامتو الان دیدم

نگران مباش من باهمون گرید۲تاآخر بارداری هیچ مشکلی برام پیش نیومد تازه هفته ۳۳هم که رفتم همون ۲بود و تغییر نکرده بود

وزن بچمم کم بود من هرروز بستنی یه وعده شیرخشک مادر لیدی میل یا ترومام

سیب زمینی آب پز و مرغ کبابی یا گوشت کبابی میخوردم

آجیل مغز هم کم و بیش میخوردم

ماهی هم‌همینطور

فکرمیکردم دخترم ۲۴۰۰دنیابیاد یا نهایتا۲۶۰۰ که برخلاف اونچیزی که فکرمیکردم دخترم ۳کیلو۳۰دنیااومد و وزنش خوب بود

مایعات خیلی خیلی زیادبخور

نگران‌نباش،همینارو بخوری خواب و استراحت کافی داشته باشی مشکلی پیش نمیاد

فقط تحرکت زیادنباشه و کارای سنگین نکن بخاطر جفت میگم

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍