2777
2789
عنوان

خواب عجیب من

164 بازدید | 22 پست

حدود ۱۲سال پیش خواهرم خواب دیدکه پسرعموم که قبل ازتولدمن شهید شده اومده خواستگاریم گذشت تاسه ماه بعدش خودم خواب دیدم تو یه مجلسی همه ی همه ی شهدایی که من میشناختم و‌پدرعزیزم هم بودن پسرعموم اومده بودخواستگاری (ایشون کلاخیلی زیبا بودن ولی اون زیبایی که من دیدم زیبایی عادی نبودزیباترین کسی که درتصورتون بیاد و نورانی ترین صورتی که به ذهنتون برسه)خلاصه پدرم گفت عزیزم تو شهید شدی نمیتونیم نغمه رو بهت بدیم ولی اون بااصرارمیگفت من نغمه رومیخوام عاشقشم بعدش گفت من شهید شدم نمردم که.خلاصه گذشت و من ازدواج کردم ولی هنوزم به اون خواب رویایی فکرمیکنم.همسرم مرد خوبیه ولی ازلحاظ دیانت اصلااون چیزی نیست که من میخواستم نه نمازمیخونه نه روزه میگیره گاهی که دلم میگیره میگم خدایاآخه اون چه خوابی بود لااقل یه نمازخونشومیفرستادی.الان بازذهنمو قلقلک دادگفتم تاپیک بزنم اگرکسی بلده بگه ممنونم

روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم                 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پدرتونم شهید شدن؟ وای ک چقد شهیدارو دوسدارم روحشون قرین رحمت

شهید نشدن ولی اینقدریتیم نواز بودن که وقتی شب ۲۳رمضان(وسط مراسم شب قدر)فوت شدن روحانی گفتن احرشون اجرشهیده بخاطرشب وفاتشون

ازاین فکر بیا بیرون عزیزم شوهرتون هرادمی که هست شوهرتون باید بهش تکیه کنی و دوستش داشته باشی گلم

اصلامشکلم شوهرم نیست ایشون آدم خوبیه خواستم اگرکسی بخوادتعبیرکنه همسرخیلی مومنی خواهی داشت بگم که نه تعبیرش این نبود

اصلامشکلم شوهرم نیست ایشون آدم خوبیه خواستم اگرکسی بخوادتعبیرکنه همسرخیلی مومنی خواهی داشت بگم که نه ...

نه من تعبیر خواب بلدم این تعبیرش نمیشه 

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
فکر گذشته رو نکن

عزیزم بحث گذشته نیست این خواب عجیب که هم خودم دیدم هم خواهرم فکرمومشغول میکنه

خوب تعبیرشو میفرمایید؟

تعبیرش پاکی خودتون و خوش سعادتیتون

کسی که شهید بیاد تو خوابش حالا میخواد غریبه باشه یا اشنا یعنی خدا دوسش داره خیره و خوبی بهش میرسه

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤