2777
2789

ما ک فعلنه پیش ثبت نام رو کردیم دعا کنین تو قرعه اسممون در بیاد

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
ما ک فعلنه پیش ثبت نام رو کردیم دعا کنین تو قرعه اسممون در بیاد

انشالله که درمیاد.منم احراز هویت کردم.شما چی میخوای ثبت نام کنی؟از۸صبح سایت بازه.شما استرس نداری قبلقرعه کشی هم نصف پولوبدی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله که درمیاد.منم احراز هویت کردم.شما چی میخوای ثبت نام کنی؟از۸صبح سایت بازه.شما استرس نداری قبل ...

پا ایران خودرو پژو slx 

نه بابا استرس چی برمیگردونن پولو توکل برخدا انشالله ک بیوفته

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
پا ایران خودرو پژو slx  نه بابا استرس چی برمیگردونن پولو توکل برخدا انشالله ک بیوفته

من پولم به تیبا ۲میرسه اونم باقرض.واسه همین استرس دارم که چرا قبل قرعه میگیرن.خودت توخونه میخوای ثبت نام کنی؟

من پولم به تیبا ۲میرسه اونم باقرض.واسه همین استرس دارم که چرا قبل قرعه میگیرن.خودت توخونه میخوای ثبت ...

اره تو خونه ثبت کردم

ببینیم چی میشه دیگه.توکل برخدا🤗

توکل برخدا موفق باشی انشالله اسم شما هم در میاد