2777
2789

نه از مریضع خوشم میاد نه از مژگان 

جواد اصلا حیف ادواج کنه 

پسر به این گلی حیفه بهش تعصب پیدا کردم اصلا صبر کنه دختر من بزرگ شه داماد خودم بسه چی میشه مگه 😀😀

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی بیچاره جواد آخه بچه چقد مظلوم همه عمرشو تو راه مژگان گذاشت اونم با کلاه برگشت ای خدا آخه حیف نیست جواد بره اونو بگیره اصلا مومو در شان جواد نیست😂😂😂

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
یعنی به نظرتون مرضیه بفهمه جواد ۲۰ سال منتظر یه دختر بوده باهاش ازدواج میکنه؟؟

منم همش به این موضوع فکر میکنم...اگه جای مرضیه بودم ازدواج نمیکردم باهاش😃😃

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
یعنی به نظرتون مرضیه بفهمه جواد ۲۰ سال منتظر یه دختر بوده باهاش ازدواج میکنه؟؟

آره بابا،خود مرضیه هم همچین بدش نمیاد ،همین که مادرشوهر و خواهر شوهر و جاری نداره هزار هیچ از بقیه خواستگاراش جلوتره😂😂

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

منم همش به این موضوع فکر میکنم...اگه جای مرضیه بودم ازدواج نمیکردم باهاش😃😃

مریضه که همش درباغ سبز نشون میده مامان بایبای مریضه هم از هدل حلیم افتادن تو دیگ😀

همشکن چسبیدن به جوادی ول کن هم نیستن😀

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍

از نظر من کاملا مغرضانه شخصیت مژگان رو خراب کردن

مژگان 6،7 سال ایران نبوده، جوری درستش کردن انگار کلا حافظش رو پاک کردن فرهنگ جدید  ریختن روش!!!حتی جوری فارسی رو با لهجه حرف میزنه انگار اونجا زبون باز کرده!!!!!

بهتر بود اگر عشقشون رو میخواستن خراب کنن روش دیگه ای جز این تغییر غیر عادی مژگان استفاده کنن

ما تقریبا30 قسمت رویای 6ساله جواد برای رسیدن به مژگان رو دیدیم!واقعا مسخره بود اینجوری خراب کردنش

روزای خوبم میاد اگه یکم طاقت بیاری تو ...
ولی بیچاره جواد آخه بچه چقد مظلوم همه عمرشو تو راه مژگان گذاشت اونم با کلاه برگشت ای خدا آخه حیف نیس ...

به قول ما ترکا یه مثال داریم که میگه آفتاب ظهر اگه نکنه آفتاب بعداز که اصلا گرم نمیکنه😔جوادم وقتی بهش رسید که وضع و اوضا داغون اونم از قیافه و تیپ

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

کاملا مغرضانه شخصیت مژگان رو خراب کردن مژگان 6،7 سال ایران نبوده، جوری درستش کردن انگار کلا حافظش ر ...

اما از همون اولم مومو ارزش رسیدن به جواد رو نداشت

مریضه که همش درباغ سبز نشون میده مامان بایبای مریضه هم از هدل حلیم افتادن تو دیگ😀 همشکن چسبیدن به ...

اره مخصوصا مامانش...ولی میگم من بودم اگه میدونستم مردی چندین سال منتظر عشقش بوده و حالا به هر دلیلی نشده باهاش ازد اج نمیکردم چون خودمو میشناسم ت. زندگی باهلش اذیت میشدم همش فک میکردم که به فکر عشق اولشه...من اینجوریم شاید مرضیه براش مهم نیست😆😆

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂