2821
2789
اره خیلی تغییر کرده حالا هم که بدبخت شدن اومدن سراب جوادددد

آفرین

جواد اینهمه سال از بابای مو که صورت زخمی مراقبت کرده بهش سر زده

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگه قصدشون حذف مژگان بود باید جوری می نوشتن داستان وکه مژگان فوت می کرد این جوری بهترمی بود

نه الان بهتره تا جواد از اینکه با مرضیه ازدواج میکنه مصمم تر باشه

آفرین جواد اینهمه سال از بابای مو که صورت زخمی مراقبت کرده بهش سر زده

چه جالب من نمیدونستم صورت زخمی بابای مومو بود؟ 

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
چه جالب من نمیدونستم صورت زخمی بابای مومو بود؟ 

آره صورت زخمی بابای مو مو بود

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
مرضیه چاپلوسه؟؟ واقعا دختر خوبیه تازه مژگان تو فصل دو هم خیلی به خودش مغرور شده بود و کلا جواد رو یا ...

دختر خوبیه چون کارگردان فیلم رو سفارشی درست کرده چون پول گرفته که بگه ایران خوبه و گل و بلبله امریکا بده دختره چادری عالیه و دختری ک امریکا بوده بی اصل و نصبه واسه منافع خودشون معنی عشق چند ساله رو زیر سوال بردن

دختر خوبیه چون کارگردان فیلم رو سفارشی درست کرده چون پول گرفته که بگه ایران خوبه و گل و بلبله امریکا ...

ببین من نمیدونم ما داریم فیلم رو نگاه میکنیم و اخلاق جواد طوریه که مژگان بدردش نمیخوره و مرضیه هم دختر خیلی خوبیه

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز