2777
2789
عنوان

تاپیک ترسناک😱😱

276 بازدید | 44 پست

بیاین درمورد خاطرات ترسناکتون بگید اول خودم میگم من بچه بودم تو یه خونه ای مستاجر بودیم بعد من تو اتاق تنها بودم نوزاد بودم یه دفعه صدای جیغ و داد بچه اومد مامانم فکر کرده منم اومده تو اتاق بازم صدا مییومد‌ولی من نبودم یا یه بار تو همون خونه زیر درخت بابام یکی مثل خودشو دیده بود کپی خودش و یه بارم وقتی داشته ریشاشو می‌زده سرشو‌ بلند می‌کنه یه پیر مرد پیر با زیستی سفید میبینه😱😱😱😱🥺

شماهم بگید نصفه شبی فیض ببریم😁

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مجرد بودم خونه پدریم خییلی قدیمی بود البته هنوزم اونجان🤣 شبا یه چیزی میفتاد روم حس میکردم دارم خفه میشم حتی یهدبار قشنگ یادمه من رو سقف خونمون بودم رو هوا بودم خونشون از این باغی قدیمیاس 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

من دیروز تیشرت همسرمو انداختم لباسشویی باز کردم دیدم نیس همه جارم از دیروز گشتم😐

به اینا نگاه کنین👇                                            😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن؟خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣/بیو دخترا وقتی رلن:تا عشقم پشتمه دنیا تو مشتمه😍وقتی کات میکنن:و خدایی که به شدت کافیست🤣/   مثلا بمیرم بیای سر قبرم اشکات بریزه😢پاشم پشمات بریزه😂/یه بارم اومدم یه خوشگلیو بغل کنم خوردم به آینه😎به همین برکت قسم😁/من برعکس همه بچه ها روز دوم مدرسه گریه کردم🙄آخه نمیدونستم هر روز باید برم😅/
خدا نکشت💔😐😣😣 خو من میترسم 

ترس ندارن که واقعیته من گاهی بازیشون میگیره نمیذارن بخوابم دعواشون میکنم میگم دست از سرم بردارید دیگه بعد میرم بچه های خوبین

واییی دارم میترسم😱🥺😂

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.