2777
2789
عنوان

تو دوستی

172 بازدید | 22 پست

شما هم بطرف زنگ میزنین یا صبر میکنین خودش بگه یا خودش زنگ بزنه

شما پیام میدین یا منتظر میمونین اون شروع کنه؟؟

درستش چیه دنبال بچه بازی نیستما 

میخوام عاقلانه رفتار کنم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

زنگ میزنم این کارا چیه خداوکیلی اه 😐👎👎👎

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝
یهو بهش زنگ میزنی حالشو میپرسی یا بهش اول پیام میفرستی ببخشید اولین رابطه س نمیدونم چی به چیه 😅

عزیزم ب دلت نگا کن ب حرف کسی گوش نکن لطفا اگر دلت تنگولیده واسش بزنگ 

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝

یه وقتایی تو زنگ بزن یه وقتایی بزار اون زنگ بزنه ولی خیلی پیگیر نباش مثلا این سری تو زنگ زدی سری بعدی اون باید زنگ بزنه یا کارش داری مرتب پیام نده یا زنگ نزن خودش اگه بخواد جوابتو میده اینطوری فقط خودتو کوچک میکنی البته اگه عاشقشی که اصلا نمیتونی این چیزا رو درک کنی

باشه مرسی😘😘

اره بااااو برو حالشو ببر 😛😂😂😂😂😂😂😂