هنوز هست ادمایی که امیدوارن.مثلا خانومایی که به فکر باردار شدن هستند و آینده؟تو این اوضاع که فقط حرف از مرگ شنیدیم و فقر و فحشا؟من که دیگه هیچ حسی ندارم.
اوف مورد داريم هر ١٨ماه يكي رو استاد كرده😂اينقدر خوشحاله سوميشو تازه دنيار اورده سني هم نداره كلا باهاش ميشيني صحبت ميكني تو دنياي ديگه اس اصلا نميدونه چي هست چي نيست من نميدونم كارش درسته غلطه به منم ربطي نداره ولي خيلي باحاله
وای من که خالم حامله هست همش پیش خودم میگم به چه امیدی اخه معلوم نیست چی بشه
مثل خنده نوزادی که غرق خواب است، مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده، مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی ، صدای موج دریا در شب ، بوسههای ناگهانی ، چای تازهدم قند پهلو توی استكان کمر باریک ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قبلا میگفتیم عیبی نداره خدا سلامتی بده .الان با این ترس و استرسی که کرونا تو دلمون گذاشته و اینهمه سکته های یهویی دیگه ادم فقط باید بشینه تا ببینه اخرش چی میشه