2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 36 پست
من زردی دخترم ۱۴ و نیم بود البته خیلی بیشتر بود  یکم اومد پایین بردمش ازمایش اینکارا روکردم ت ...

حالا همه این حرفایی که نوشتی رو من انجام ندارم غیر حجامت در عرض پنج روزم پوست بچم شد مثل هلو😍😍

خیلی کوچولو ۲۸۵۰ اصلا خیلی دلم براش میسوزه ضعیف و جوجه است ولی حسابی زرد

دختر من ۳۴۰۰ دنیا اومد ولی تو همون چند روز اول کلی وزن از دست داد بعدشم حجامت اصلا درد نداره و خون آنچنانی هم نمیره ...در حد چند قطره

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آب هندونه بشورم بعد آب خالی بگیرم روش؟؟عرق کاسنی به اون ندم

نه یه بار صبح اگر بتونی شیر بز گیر بیاری ک عالیه نشد شیر گاو رو گرم کن بشورش و خشکش کن  لازم نیس بشوریش و لباس بپوشونش عصرم اب هندونه هم همینطور لازم نیس بشوریش خشکش کن فقط حتی صورتشم بشور فقط سرشو موهاشو نشور 

و مواظب باش ب نافش نریزه چون خیس شه دیر میفته

مادر شوهر من از ناف به پایینشو شیر میریخت عین اب و میشست

بدنشو دستشو میزد تو شیرو میمالید ب بدنش که نافش خیس نشه

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
نه یه بار صبح اگر بتونی شیر بز گیر بیاری ک عالیه نشد شیر گاو رو گرم کن بشورش و خشکش کن  لازم نی ...

اب هندونه رو بگیر و رو گاز یکم گرمش کن یخ نریزی ب بدنش

اینکارا رو هم میکنی سریع باشه و تند لباس تنش کنید سرماش نشه

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
حالا همه این حرفایی که نوشتی رو من انجام ندارم غیر حجامت در عرض پنج روزم پوست بچم شد مثل هلو😍😍

خب بچه با بچه فرق داره 

من خیلی نکران بودم هررر کاری میگفتن میکردم

حجامت ک عالی بود

یعنی اوردنش لپاش هلویی شده بود و چند درجه زردیش کم شده بود انگار

استاتر از هیچ کدوم از این کارا نترس من انجام دادم دخترمم سالم بغلم خوابیده

ترنجبینو و شیر خشت رو خودت حتمااااا بخور سرده میفتی ولی چاره ای نیست

ب بچتم بده ترنجبین باعث میشه بچت دلشم اگر درد میکنه خوب شه و خواب اوره راحت بخابه