2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 36 پست

فقط و فقط حجامت گوش به خدا نه نیاز به دستگاه پیدا میکنی نه بیمارستان و سروم که خدا نکرده این پرستارا بچه رو سواخ سوراخ میکنن

در عرض پنج روز بعد حجامت بچه میشه عین گل سرخ تر تمیز و شفاف

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من دو بارم پسرمو گذاشتم دستگاه فایده نداشت هی برمیگشت بالاخره بردمش یه متخصص چندتا قرص داد گفت سوراخش کنم روزی ۴ قطره بچکونم دهن بچه 

اسم قرصه کلوفیبرات بود ولی با همین قرصا خوب شد پسرم

من زردی دخترم ۱۴ و نیم بود البته خیلی بیشتر بود 

یکم اومد پایین بردمش ازمایش

اینکارا روکردم تو خونه اومد پایین:

شیر بز خریدم هر روز با شیر بز شستمش

با اب هندونه و اب ترنجبین شستمش

عرق کاسنی خریدم روزی ی استکان خودم خوردم

ترنجبین وشیر خشت رو تو اب حل کردم هم خودم خوردم هم دادام به اون روزی دو سه تا قاشق چای خوری میدادمش

زود ب زود شیرش میدادم

پشت گوشاش رو حجامت کردم اصلا دردش نیومد حتی گریه هم نکرد

خاکشیر و بارهنگ رو با اب جوش چند بار میشستم و ابشو و ی کوچولو از دونه هاشو روزی ی بار میدادمش ک شکمش کار کنه زردیش بیاد پایین

سخت بود ولی کارم ب بیمارستان و مهتابی و اینا نکشید و خوب شد هیچ کدوم از اینام ک دادم خورد باعث نشد مریض شه

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

یعنی مادر شوهرم از صبح دستش بند بود به همین کارا ک نوشتم برات 

توام همه اینا رو ک گفتم تا روزی ک زردیش از بدنش بره انجام بده مطمئن باش خوب میشه

بچه خارشوورمم ب فاصله ۴۰ روز زودتر از بچه من بدنیا اومد مادر شوهرم همینجوری زردی اونم اورد پایین

همه اینا رو بخر و انجام بده سر یه هفته میاد پایین دکترو بیمارستانو مهتابی هم نمیخاد

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
یعنی مادر شوهرم از صبح دستش بند بود به همین کارا ک نوشتم برات  توام همه اینا رو ک گفتم تا روزی ...

آب هندونه بشورم بعد آب خالی بگیرم روش؟؟عرق کاسنی به اون ندم

بابا ضعیف نیس کهههه دختر منم ۳۷ هفتم کامل نشده بود سز شدم سه روز بعد دنیا اومدن بردیم حجامت

خیلی کوچولو ۲۸۵۰ اصلا خیلی دلم براش میسوزه ضعیف و جوجه است ولی حسابی زرد

بهش خاک شیر بدم ضرر نداره؟؟

نه عزیزم دلشو روون میکنه چون زردی تو روده هاشه باید پاک شه  زودتر

خاکشیر و بارهنگ رو با اب جوش حتما از جوش باشه بشور دو سه بار دوباره روش ابجوش بریز و خیلی کم نبات سفید و بذار ولرم ک شد یکم از دونه هاش خیلی کم و بیشتر از ابش بده دو سه تا قاشق چای خوری بده بخوره 

نگران نباش من دخترم ۳۶ روزشه الانم شکمش دیر کار کنه بهش میدم اون موقع هم دادم هیچیش نشد