2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خسته نباشی عزیزم دلم .سخت نبود بزرگ کردنشون از نوزادی ؟😍😍😍😍ما یدونه داریم برادرزادمه چند تای ...

خدا نگهش داره براتون 

چرا خب سختی های خودشو داره ولی من مادر شوهرم و خواهر شوهرام خیلی کمک میدن خداروشک فقط تربیتشون ک با خودمونه رو نمیدونم چه کنم

بازیگوشن

منم دوقلو پسر ۴ساله دارم.دارم روانی میشم از دست دعواهاشون دیگه زورم نمیرسه جداشون کنم واقعا

از من خیلی دعوا نمیکنن اوایل دوبار دعوا کردن به شدت جدی برخورد کردم برا همین خیلی دعوا نمیکنن 

ولی خب بچن دیگه بدون دعوا هم ک نمیشه 

من بیشتر تنبیه و تشویق جداگونه رو مشکل دارم

خدا نگهش داره براتون  چرا خب سختی های خودشو داره ولی من مادر شوهرم و خواهر شوهرام خیلی کمک مید ...

واقعا ادم کم میاره😔

هر سال که بزرگتر میشن تربیتشون سخت تر میشه. دوقلوهای من پسرن و ۷سالشونه و سختیشو نسبت به سال قبل خیلی زیاد احساس میکنم. منم از همین روش تشویق و جایزه استفاده میکنم. چون اصلا بچهای حرف گوش کنی نیستن دیگه مجبورم جایزه بدم بهشون یا ندم تا تنبیه بشن. الان دوباره ۲تاپسر ۱۰ماهه دوقلو هم خدا بهم دوباره داده... و بازی ادامه داره😂

واقعا ادم کم میاره😔 هر سال که بزرگتر میشن تربیتشون سخت تر میشه. دوقلوهای من پسرن و ۷سالشونه و سختی ...

دکتر ب منم گف بچه بعدیات دوقلومیشن دوباره 

اسپرم شوهرم خیلی قویه و خواهراش دوقلوعن خودمم ژنشو دارم 

ولی من تا اینا ۱۰ سالشون نشع دیگه باردار نمیشم