2777
2789
عنوان

هرکی انوکساپارین میزنه بیاد

81 بازدید | 11 پست

بچه ها من انوکساپارین دارم هر ۲۴ساعت،الان با خانواده شوهرم مسافرتم،دیگه نمیتونم هر۲۴ ساعت یه بار بزنم،دوس ندارم اونا بفهمن،یه بار یکی تو اتاقمه،یه بار جایی هستیم

حالا عیب داره ۲،۳ ساعتی دیر بشه؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اشکال نداره.آنتی بیوتیک ک نیست...

من پرستارم.اشکال نداره

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
من باردار بودم میزدم خودت میزنی

نه شوهرم میزنه

دکترم هم گفته فقط به شکم بزن

تو بازو و ران نزن

شکمم خیلی کبود شده

شما هم به شکم میزدی فقط؟

نه شوهرم میزنه دکترم هم گفته فقط به شکم بزن تو بازو و ران نزن شکمم خیلی کبود شده شما هم به شکم م ...

من بازو میزدم چقدرم درد داشت ولی گاهی اوقات پیش میومد نزنم شما برا چه مشکلی گفتن بزنی

من بازو میزدم چقدرم درد داشت ولی گاهی اوقات پیش میومد نزنم شما برا چه مشکلی گفتن بزنی

یعنی ممکن بود بعضی شبا کلا نزنی؟

نی نی ت رو به دنیا اوردی؟

واسه مشکل انعقادی خون میزنن همه، اگه ژنتیک لخته شدن خون داشته باشی احتمال سقط زیاده

یعنی ممکن بود بعضی شبا کلا نزنی؟ نی نی ت رو به دنیا اوردی؟ واسه مشکل انعقادی خون میزنن همه، اگه ژن ...

آره عزیزم نمیزدم ولی من کلا ریسک زایمان زودرس داشتم و پسرم 34 هفته دنیا اومد