2777
2789
عنوان

امپول hcg

88 بازدید | 9 پست

خانما امکانش هست بعدزدنhcg ک همون هورمون بارداریه حالت تهوع عین بارداری داشته باشیم؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم.همه علائم بارداری ممکنه سراغت بیاد.مخصوصا اگه hmg هم زده باشی .برا من که اینجوری بود 

اره زدم دوتا..اووو انقدر امپولای مختلف زدم..ب پریود شدن فکر میکنم گریم میگیره ..شما زود باردار شدی؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
خودم با دو دوره آمپول باردار شدم و یه سری قرص 

خداروشکر دعا کن واسم..من اول زنان زایمان و نازایی رفتم متخصص کلومیفن بهم داد خیلی پیگیر درمانم نبود باردار نشدم این ماه فوق تخصص نازایی رفتم خیلی ب فکرم بود خیلی تلاش کرد واسم خدا کنه نتیجه بده 

اره زدم دوتا..اووو انقدر امپولای مختلف زدم..ب پریود شدن فکر میکنم گریم میگیره ..شما زود باردار شدی؟

عزیزم استرس سمه.سعی کن بهش فکر نکنی.من ماه دومی که آمپول زدم یه دوسه باری اقدام داشتیم.بعدش یه اتفاقايي افتاد که اصلا بارداری یادم رفته بود.ولی ماه قبلش همش روزا رو ميشماردم.دقیقا 14 روز بعد آمپول پریود شدم

خداروشکر دعا کن واسم..من اول زنان زایمان و نازایی رفتم متخصص کلومیفن بهم داد خیلی پیگیر درمانم نبود ...

کار خوبی کردی دکترتو عوض کردی.منم اول پیش یه دکتری میرفتم همش بهم لتروزول میداد فقط .شوهرت آز داده?

کار خوبی کردی دکترتو عوض کردی.منم اول پیش یه دکتری میرفتم همش بهم لتروزول میداد فقط .شوهرت آز داده?

نه چون ماه رمضون بود نشد گفت ۱۳ خرداد اگ پریود شدم و باردار نبودم شوهرم بره آز بده 

نه چون ماه رمضون بود نشد گفت ۱۳ خرداد اگ پریود شدم و باردار نبودم شوهرم بره آز بده 

خوبه حتما بفرستنش آز بده.شوهر منم ضعیف بود یه کم.البته خدا کنه این ماه نی نی بيادتودلت و نیازی نباشه به آزمایش