2777
2789
عنوان

آب سیب زمینی

801 بازدید | 12 پست

برای رفلاکس حالا خوبه یل نه 

یکی میگه عالیه یکی میگه نه یکی میگه بد نیست چیکار کنم اصلا بخورم اصلا میشه خورد حالم بد نشه

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

😶

نمیدونم ولی قرص گیاهی دی ریگلیس(همون شبرین بیانه)برات خیلی خوبه

ای بین غذا نخوری

میوه ی مدت کمپوت بخور یا میوه های خیلی نفاخ نخور..

عسل بزا تو برنامه غذاییت 

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
😶 نمیدونم ولی قرص گیاهی دی ریگلیس(همون شبرین بیانه)برات خیلی خوبه ای بین غذا نخوری میوه ی م ...

عزیزدلم واقعاقرص خوبیه من خودم دارم قرص معده نکسیوم بادومپیریدون صبح ها ناشتا میخورم حالا این قرص یا شیرین بیان را میشه شب قبل از خواب بخورم و بخوابم آخه صبح ها خیلی حالم بده 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😶 نمیدونم ولی قرص گیاهی دی ریگلیس(همون شبرین بیانه)برات خیلی خوبه ای بین غذا نخوری میوه ی م ...

عزیزدلم خیلی رعایت غذایی و میوه و نوشیدنی و...دارم ولی بازم ممنون که گفتید 

عزیزدلم واقعاقرص خوبیه من خودم دارم قرص معده نکسیوم بادومپیریدون صبح ها ناشتا میخورم حالا این قرص یا ...

خوب طبیعی هست صبح ها رفلاکس بیشترم هست

راستش اگه دو تای قبلی رو خود سر میخوری کلا حذف کن اینو روزی س باز بخور.با هر وعده غذاییت ی بار.

اثرشو ب زودی میبینی خیلی زود.

استرست زیاده؟

خوب طبیعی هست صبح ها رفلاکس بیشترم هست راستش اگه دو تای قبلی رو خود سر میخوری کلا حذف کن اینو روزی ...

نه عزیزم خودسر نمیخورم زیر نظر دکتر از شهریور تا حالا بهتر شدم ولی نه خیلی دکتر بهم رژیم غذایی خیلی شدید هم داده مرغان میکنم گفتم لابه لاش بیام چیزای گیاهی استفاده کنم 

عزیزدلم این قرص یا همون شیرین بیان را شب قبل از خواب میشه بخورم یا نه 

استرس ندارم و نداشتم ولی افسردگی نداشتم با این معده گرفتم و یه سری مسائل دیگه 

نه عزیزم خودسر نمیخورم زیر نظر دکتر از شهریور تا حالا بهتر شدم ولی نه خیلی دکتر بهم رژیم غذایی خیلی ...

بله‌ چرا  نشه من خودم وقتی با اخرین وعدم میخورم ینی شب دیگه عالی شذم باهاش

ببین دارپ های شیمیایی گیاهی ممکنه با هم تداخلم داشته باشن باید سرچ شه.

ببین من میرفتم دکتر کلییی قرص شیمیایی داد سالیان سال

اخرشم با این خوب سدم!

بله‌ چرا  نشه من خودم وقتی با اخرین وعدم میخورم ینی شب دیگه عالی شذم باهاش ببین دارپ های ...

وای واقعا با همین قرص خوب شدید عزیزم 

یعنی اینقدر این قرص که از شیرین بیان هست خوبه 

ممنون عزیزم عزیزدلم الان عکسش را می فرستم ببین همینه که از اینترنت گرفتم بعد داروخانه های معمولی دارن یا نه

وای واقعا با همین قرص خوب شدید عزیزم  یعنی اینقدر این قرص که از شیرین بیان هست خوبه  ممن ...

اره داروخونه های معمولیم دارن

بله‌واقعا با همین

ب دوستمم دادم باز خوب شد بفرست عزیزم

ینی اصن خودمم بتورم نمبشد

البته من روزی س بار میخوردم

دختر چیزیت ک نبمسه ی هفته قط کن قرصتم روزی س بار اینو بخور معجزشوووو میبینی

اره داروخونه های معمولیم دارن بله‌واقعا با همین ب دوستمم دادم باز خوب شد بفرست عزیزم ینی اصن خودم ...

اره داروخونه های معمولیم دارن بله‌واقعا با همین ب دوستمم دادم باز خوب شد بفرست عزیزم ینی اصن خودم ...

عزیزم میترسم خیلی میترسم قرصم را قطع کنم نه اینو میخورم و کمکی بشه که کم کم اونو قطع کنم حالا نمیتونم اصلا 

عزیزم خودشه یا نه 

عزیزم واقعا دعام کن خداروشکر خوب شدی خیلی خوشحال شدم یکی رفلتکس داشته کلی قرص شیمایی خوبش نکردند مثل خودم ولی یه قرص گیاهی درمانش کرده ممنون عزیزدلم 

سلام عزیزم

من مدتیه عصاره شیرین بیان می خورم ناشتا

طول روز هم دمنوش ریشه اش رو می خورم ولی خوب نشدم، می خواستم بپرسم این قرص رو چ مدت مصرف کردید؟