یکی میگه عالیه یکی میگه نه یکی میگه بد نیست چیکار کنم اصلا بخورم اصلا میشه خورد حالم بد نشه
نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
😶 نمیدونم ولی قرص گیاهی دی ریگلیس(همون شبرین بیانه)برات خیلی خوبه ای بین غذا نخوری میوه ی م ...
عزیزدلم واقعاقرص خوبیه من خودم دارم قرص معده نکسیوم بادومپیریدون صبح ها ناشتا میخورم حالا این قرص یا شیرین بیان را میشه شب قبل از خواب بخورم و بخوابم آخه صبح ها خیلی حالم بده
نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
😶 نمیدونم ولی قرص گیاهی دی ریگلیس(همون شبرین بیانه)برات خیلی خوبه ای بین غذا نخوری میوه ی م ...
عزیزدلم خیلی رعایت غذایی و میوه و نوشیدنی و...دارم ولی بازم ممنون که گفتید
خوب طبیعی هست صبح ها رفلاکس بیشترم هست راستش اگه دو تای قبلی رو خود سر میخوری کلا حذف کن اینو روزی ...
نه عزیزم خودسر نمیخورم زیر نظر دکتر از شهریور تا حالا بهتر شدم ولی نه خیلی دکتر بهم رژیم غذایی خیلی شدید هم داده مرغان میکنم گفتم لابه لاش بیام چیزای گیاهی استفاده کنم
عزیزدلم این قرص یا همون شیرین بیان را شب قبل از خواب میشه بخورم یا نه
استرس ندارم و نداشتم ولی افسردگی نداشتم با این معده گرفتم و یه سری مسائل دیگه
بله چرا نشه من خودم وقتی با اخرین وعدم میخورم ینی شب دیگه عالی شذم باهاش ببین دارپ های ...
وای واقعا با همین قرص خوب شدید عزیزم
یعنی اینقدر این قرص که از شیرین بیان هست خوبه
ممنون عزیزم عزیزدلم الان عکسش را می فرستم ببین همینه که از اینترنت گرفتم بعد داروخانه های معمولی دارن یا نه
اره داروخونه های معمولیم دارن بلهواقعا با همین ب دوستمم دادم باز خوب شد بفرست عزیزم ینی اصن خودم ...
اره داروخونه های معمولیم دارن بلهواقعا با همین ب دوستمم دادم باز خوب شد بفرست عزیزم ینی اصن خودم ...
عزیزم میترسم خیلی میترسم قرصم را قطع کنم نه اینو میخورم و کمکی بشه که کم کم اونو قطع کنم حالا نمیتونم اصلا
عزیزم خودشه یا نه
عزیزم واقعا دعام کن خداروشکر خوب شدی خیلی خوشحال شدم یکی رفلتکس داشته کلی قرص شیمایی خوبش نکردند مثل خودم ولی یه قرص گیاهی درمانش کرده ممنون عزیزدلم