2777
2789
عنوان

ندیدن خانواده

335 بازدید | 36 پست

کیا به خاطر این کرونا لعنتی، خانواده شون شهر دیگه هست و دوره، چند ماهه ندیدمشون، من هفت ماهه ندیدمشون، میخواستم عید برم که اینجوری شد، دلم خیلی تنگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تابستون پارسال از خونه دراومدم 

ماه قبل تازه مامانم اینا ی سر اومدن 

ولی خواهر و خواهرزادمو ندیدم 

😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
منم مثل شما هستم و چند ماهه خانواده م رو ندیدم😔

شما چه کار میکنی دلت تنگ نشه، من که فکر کنم افسرده شدم، میترسم برم، مامانم دیابت خیلی بالاست، خدای نکرده ناقل باشم بگیره یا تو راه آلوده بشم، بدبختی ماشین شخصی همنداریم

من تهرانم خانواده ام شیراز

منم پانزده خرداد میشه چهار ماه.

میخواستیم این دو سه روز تعطیلی بریم ، شوهرم 10روز ماموریته .میترسم مریض شده باشه بریم اونجا به بقیه هم بده.حداقل دو هفته بگذره ببینم شرایط چه طوریه

فردا میخوام به مامانم زنگ بزنم بگم نمیایم  

شما چه کار میکنی دلت تنگ نشه، من که فکر کنم افسرده شدم، میترسم برم، مامانم دیابت خیلی بالاست، خدای ن ...

منم خیلی دلم تنگ شده و بابام دیابت داره و ناراحتی قلبی برای همین اینمدت نرفتم ،،،هر روز زنگ میزنم بهشون حرف میزنم الانم که فصل امتحان بچه هاست فعلا درگیرم با بچه ها بیشتر سرگرم شدم اما دلم اونجاست ،،آره نمیشه رفت ریسکش بالاست ما که صبر کردیم باز هم صبر کنیم شاید خدا بخواد تموم بشه این ویروس لعنتی

من تابستون پارسال از خونه دراومدم  ماه قبل تازه مامانم اینا ی سر اومدن  ولی خواهر و خواه ...

منم مامانم نمیتونه بیادراه زیاده، من همیشه میرفتم چهار ماهی یکبار، آخرین بار مهر پارسال رفتم😭

آخی عزیزم بیا درد ودل کنیم

هرشب از دوری مادرم گریه میکنم خیلی مریض بدحاله دکتر گفته مراحل آخر بیماریشه ولی من بخاطر کرونا نمیتونم ببینمش 

پسرم 8 ماهشه از اون هم میترسم مواظبم بچه م نگیره مادرم نگیره 

نمیدونم دیگه فرصتی خواهم داشت برای دیدنش یا نه 

ما اینور قرنطینه اون اونور 

منم خیلی دلم تنگ شده و بابام دیابت داره و ناراحتی قلبی برای همین اینمدت نرفتم ،،،هر روز زنگ میزنم به ...

آره انشاالله زودتر تموم شه، منم شاید اگه بچه داشتم یه کم سرم گرم میشد