2777
2789
عنوان

وای به خدا هنگ کردم

527 بازدید | 52 پست

سلام خانوما من و همسری حدود یه سال و نیمه اقدامیم ولی هیچی به هیچی و هر ماه این روال تکرار میشه که اقدام ، انتظار ، بیبی منفی و پریودی 

همون اوایل رفتیم دکتر بعد کلی آزمایش فهمیدیم هم تعداد و هم تحرک اسپرمای همسری کمه جوری که دکتر گفت صفره من ترسیدم انگار تشت آب سرد ریختن رو سرم

بعد کلی دارو و درمان دوماه پیش باز همسری آز داد که معلوم شد وضعیتش خیلی بهتر شده نسبت به قبل طوری که دکترا تا اون موقع فقط می گفتن آی وی اف ولی بعدش گفتن آی یو آی هم میشه 

یه ماه پیش آی یو آی کردیم ضمنا من خودم مشکلی ندارم و مشکل شوهرمم بهتر شده ولی آی یو آی منفی شد  

دکتر هم گفت مشکل همسرت خیلی حل شده و خودتم مشکلی نداری عامل نازایی شما ناشناخته اس که به آی یو آی هم جواب نداد خیلی میترسم برا همین خودم از دکتر خواستم برام عکس رنگی بنویسه گفتم شاید مشکل از لوله هامه فردام میرم عکس نمیدونم کار درستی کردم یا نه

حرف دکتر گیجم کرده اگه تجربه ای دارین یا چیزی شنیدین برام بگین لطفا به راهنماییتون نیاز دارم دوستان

ببخشین پرحرفی کردم دوستان  

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

فقط،میدونم خدا خیلی بالاتر از حرف دکترو سونو و آزمایشه

...

همه چیو بسپار دست خودش...

انشالله به زودی به آرزوت میرسی عزیزم...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طب سنتی رو هم امتحان میکردی

آره خودمم به فکرش هستم ولی گفتم قبلش برم عکس رنگی اگه نشد میرم سراغش شوهرم از طب سنتی زیاد خوشش نمیاد

فقط،میدونم خدا خیلی بالاتر از حرف دکترو سونو و آزمایشه ... همه چیو بسپار دست خودش... انشالله به ز ...

همه چیو سپردم دستش چون فقط اونه که میتونه حتی غیرممکن هارو ممکن کنه

آره خودمم به فکرش هستم ولی گفتم قبلش برم عکس رنگی اگه نشد میرم سراغش شوهرم از طب سنتی زیاد خوشش نمیا ...

ولی نتیجه میده

رحمت رو گرم نگه دار و به شوهرت شبی یه قاشق دوسین به بخوره

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی

من از این متعجبم که اگه فقط مشکلمون شوهرم بود که اون حل شده پس این وسط یه مشکل پنهونم هس که نمی ذاره بشه

اسی جان دکترت رو عوض کن 

عکس هم نمیخواد بری 

دکتر ما رو هم ناامید کرد گفت بچه تون نمیشه برید ای وی اف نرفتم دکتر رو عوض کردیم 

یکی دوتا آمپول شوهرم زد خدا رو شکر بچه دار شدیم.

دکترها فقط بلدن ادمو ناامید کنن

ولی نتیجه میده رحمت رو گرم نگه دار و به شوهرت شبی یه قاشق دوسین به بخوره

شما نتیجه گرفتی عزیزم؟

دوسین چیه گلم؟

اسی جان دکترت رو عوض کن  عکس هم نمیخواد بری  دکتر ما رو هم ناامید کرد گفت بچه تون نمیشه ...

واقعا یعنی فردا نرم عکس؟ 

اخه دکترم خیلی کاربلده و خیلیا دیدم که ازش نتیجه گرفتن