2777
2789
عنوان

امشبم تنهام😭💔

794 بازدید | 68 پست

بچه ها ۶ روزو شبه تنهام.خیلی دلم گرفته به هیچکی هیچی نگفتم .از ۵شنبه که دعوا شد بینمون فاصله افتاد چون پدرش حمایتش کرد.😐۳روزه قبل پا پیش گذاشتم برایه آشتی اما دلش نخواست ...امشب که زنگ زدم دیدم اصلا بلاکم💔نمیدونم چیکار کنم .شبا ۳ .۴ میاد میره میخوابه۱شبم نیومد  ...هیچوقت اینجوری نمیشد بیاین راهکار بدین 

خدایا شُکرت❤🧿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم جفتش بشینم که حرف بزنم حتی گریم کردم گفت پاشو  بعدم رفت

یه بزرگترت رو واسطه کن.اینجور که نمیشه!

عاشق بی دل کجا باطل عالم کار دارد،بگذرد از هر دو عالم هر که عشق یار دارد.
بعدش باز لج میکنه که رفتی به همه گفتی؟واقعا نمیدونم از تنهایی و ..حالم داره بد میشه

مردت بچگیش زیاده!زن ندیدم ناز بکشه اینجوره اصلا بحث نکن باهاش.

مردت بچگیش زیاده!زن ندیدم ناز بکشه اینجوره اصلا بحث نکن باهاش.

من خودم آدمی بودم که خیلی زودرنج بودم خونه بابام از وقتی این اینجوریه دیگه خودمو فراموش کردم مادرش پرروش کردش.الان من دارم تاوان میدم اصلا ندیدم مثله این برادرشوهرم توو همین ساختمونه قهرم هست ساعت ۱۰ میاد خونش این ولی دیگه میره.....نمیدونم باهاش چیکار کنم خدایاااا

خدایا شُکرت❤🧿

حتما خیلی ازت ناراحته..!!!؟ اشکالی نداره .نگران وناراحت نباش...شماهم سکوت کن ورفتار طبیعی در عین حال که گرفته و ناراحت هستی رو به نمایشگاه بزار...! قطعا حواسش بهت هست...! نمیتونه ناراحتی شما رو بیش ازین تحمل کنه!! نرم میشه حتما...قول میدم...دردش کمی جلب توجه از سوی شماست!!!

سلطان ازل گنج غم عشقبه ما داد                                             بزن بیرون از تنهایی برگرد کنارم/                                همونم که برای دیدن تو بیقرارم/                                       نرو از روزگارم که من طاقت ندارم/                          منم مثل تو به تنها شدن عادت ندارم...
من خودم آدمی بودم که خیلی زودرنج بودم خونه بابام از وقتی این اینجوریه دیگه خودمو فراموش کردم مادرش پ ...

مشگلت اساسیه باید اساسی حلش کنی هر چی جلوتر بری سخت تر میشه بچه میاد دور از جون مریضی و....

حتما خیلی ازت ناراحته..!!!؟ اشکالی نداره .نگران وناراحت نباش...شماهم سکوت کن ورفتار طبیعی در عین حال ...

عزیزم اینایی که گفتی درسته اما نیست که ناراحتیمو ببینه دیروقت میادو میخوابه .بلاکمم کرد نه اس بدم نه زنگ بزنم .رفتمم حرف بزنم پاشد رفتو ..

خدایا شُکرت❤🧿
2790
2778
2791
2779
2792