2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت چی؟

بهم خیانت کرد رفت با عشقش مزدوج کرد

زن همسایه از شوهرم برا خواهرشوهرش خواستگاری کرد

قبل از اینکه منو طلاق بده😏😏😏😠

ننه شوهرمم رفت خواستگاری براش

تیکر تولد عشقمه عزیزانم من حامله نیستم  لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم💫⭐
😑😑😑

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
تعریف کن سبک شی

اخریش عصری بود یکی زنگ شوهرم زد گذاشته بودش بلنگو بعد مرده گفت خانم ...بهم داده شمارتون رو این خانم ۳ شال پیش به شوهرم التماس کرده بود برای رفاقت بعد شوهرم با من گفته بود من تو این فکرم این خانم یعنی این سه سال توفکر شوهر من بوده یعنی فراموشش نکرده یا این خانم هنوز با شوهرمه خیلی ناراحتم میخوام دق کنم شوهرم حتی به رفیقمم رل زده بوده این خانم خیلی سر تر از شوهرمه چقدر فکرم مشغوله😭😭

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
به شوهرت شکی؟

اره اگر باهم نبودن این خانم که اینقدر سرش شلوغه چرا بخوادیادش به شوهرمن بیوفته که اون شهر هم نیست البطه شوهرم اون شهر الان سع سالی میشه نرفته

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
اره اگر باهم نبودن این خانم که اینقدر سرش شلوغه چرا بخوادیادش به شوهرمن بیوفته که اون شهر هم نیست ال ...

کلا مازنا خیلی تو ذهنمون خیالبافی میکنیم در صورتی که اینجور نیس اکثرا از قدیم گفتن به هرچیز بدی که فکر کنی سرت میاد خاهر من دوست من هرچی هسی تا ی چیو با چشم خودت ندیدی به زبون نیار هروقت دس تو دس دیدیش اون موقع بگو