2777
2789
عنوان

دلم گرفته

261 بازدید | 9 پست

اومدم خونه بابام واسشون غذا درست کردم و همه جا رو مرتب کردم عوض تشکرشون داداشام تا تونستن توهین و نفرینم کردن اخه من چه گناهی کردم دلم میخواد بمیرم دوست دارم برم پیش مامانم دیگه نمیخوام تو این دنیای لعنتی باشم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیب نداره ثواب کردی  توام خیلی نرو یا کارهاتو انجام بده زود برگرد خونه ات

اخه شوهرم رفته یه هفته دیگه میاد مجبورم اینجا بمونم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

وا چشونه سر چی نفرینت کردن

چه میدونم دوسم ندارن چشم دیدنمو ندارن...بعد از مامانم دیگه هیشکی رو ندارم که پشتم باشه اینقدر دلم واسش تنگ شده و ناراحتم کردن که قلبم داره تیر میکشه

وا چشونه سر چی نفرینت کردن

واسشون بندری درست کردم عوض تشکر نفرینم کردن میگن ما یه چیز دیگه میخوایم😒

ای خدا بمیرم الهی

خدا نکنه اجی...امشب کلی مامانمو التماسش کردم منو ببره پیش خودش...اگه شوهرم بود حداقل محبتاشو داشتم که نزاره نبود مامانمو حس کنم ولی اینا هیچ درکی ندارن

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز